AsliTsgn Merhaba, 2 aylık bebeğimde idrar yolu enfeksiyonu çıktı yani üre bulundu. Yatarak antibiyotik tedavisi gerek dedi doktor. Moralim çok bozuk. Böyle bir şey yaşayan var mı? Kaç gün yatıyor anne yanında kalabiliyor mu? Yardımcı olur musunuz 😞😞😞
Esraemir34 AsliTsgn peki neden olduğunu söyledini mi doktor çünkü her kakadan sonra poposunu yıkamanız gerekiyor bunlara dikkat ediyor musunuz acaba
Edaa_K AsliTsgn idrar yolu enfeksiyonu için yaban mersini özü kullanın çok iyi geliyor bir de her gün çamaşırına veya bezine 2 damla nioli yağı damlatın vajinasına denk gelen kısma. Geçmiş olsun
Eceerva AsliTsgn bizde de var bebeğim üç aylık oldu hala var bir ay üç farklı antibiyotik kullandık ama hala var doktor bu ay gözlemleyelm dedi hiç de yatış yapmadılar neden acaba
AsliTsgn Esraemir34 evet yıkıyorum ama ıslak mendil ile sildiğim zamanlarda oluyor dışarda ya sa başka yerde olduğunda. Bir neden açıklamadı. Ultrasona bile girebilirmiş
Esraemir34 AsliTsgn anladım canım çok geçmiş olsun ama sürekli bol su ile yika muhakkak çünkü kız çocukları çok müsait enflasyon kapmaya
seymasn Benimde bebeğim 1 aylık idrar yolundan hastanede yattık 5 günde antibiyotik sonuç verdi ama 10 güne tamamladılar ultrason çok kolay hiç can yakmıyor ondan hiç korkma tek sıkıntı damar yolu bebekler küçük olduğu için sürekli çıkıyor tekrar takıyorlar her yeri delik deşik oldu bebeğimin ama 5-7-10 gün şeklinde antibiyotik tedavisi yapıyorlar
Gulsn4335 AsliTsgn evet kaldım damar yolu açıldı gün içerisinde 3 kere antibiyotik takıldı bebek küçük olduğu için biraz zorlandım ama geçiyor antibiyotikle
Esraemir34 AsliTsgn olabilir ama benim doktorumda bana çok dikkatli ol derdi her kakadan sonra bol su ile yika derdi kız çocukları daha hassas bu konuda dedi bana öyle sizede fikir olsun diye dedim