Tazeanne109 Henüz hamile değilim ama ikinci çocuk düşünüyorum Ankara bilkent şehir hastanesinde 2. Sezaryan olan varmı?
Eskoo1234 Tazeanne109 2. Değil ama ilk sezeryanimi orada oldum çok memnun kaldim hastaneden çıktığımda yürüyordum Allah razı olsun ebeler hemşireler doktorlar çok iyiydi
krnrftrmys Tazeanne109 asla ama asla önermem doktorlar yeni mezun doğum yaptıktan sonra tek bir doktor bile gelip muayene etmedi hemşireler kaba saba davranıyor ameliyatta ağrı hissettim tam uyuşamadım ameliyat sonram felaketti a dan z ye çok kötü bi sezaryen hikayem oldu asla tavsiye etmem 23 gün önce doğum yaptım
mobesebesir Tazeanne109 ilk sezaryenimi orda oldum sabah 7 den ikindi 4 e kadar sancı çektim sonra alındım genel anlamda temiz Bi hastane ilgililer
Tazeanne109 Eskoo1234 Bende ilkinden çok memnun kaldım hamd olsun Rabbime. Ama ikinci sezaryan olunca bahane uydurup erkenden sezaryana almışlar şeklinde bir şikayet okudumda. Pozitif hikaye duymaya ihtiyaç hissettim
Aleyunll Ben orda normal doğum yaptım doğumdan sonra ilgilenen doktorum iyiydi hemşireler falan ama doğum anında ki sıkıntılıydı dikiş tutturamadılar baya acısını çektim doğumun inşallah iyi bir doktora denk gelirsiniz
Eskoo1234 Tazeanne109 zaten sezeryanla doğacağı için çok bekletmiyorlar gelişimini tamamladiysa sıkıntı olmaz
Tazeanne109 Eskoo1234 evetde işte 3 4 gün çocuğu asla göstermediler yazmış birde altına birisi 9 ay önce ayno şeyleri yaşadım demişti
Eskoo1234 Tazeanne109 eğer çocukça enfeksiyon gibi ciddi bı sikinti yoksa mutlaka gösterirler siz içinizi ferah tutun
asemosu06 Yeni doğum yaptım asla asla tavsiye etmem ne ilgi ne alaka hemşireler kimi ters kimi iyi ama temizlik yok koca hastane bi allahin kulu gelip nasıl oldunuz demedi çocuk kilo kaybı oldu mama vermediler kendimiz alıp mama takviyesi ettik
Tazeanne109 asemosu06 aaa çok şaşırdım bize mama çok kere verdiler 1buçuk gün boyunca. Bu hastane tamamen o gün size denk gelen sağlıkçılara bağlı galiba kimi çok övüyor kimi çok kötülüyor 🤷