Merhaba annelerim kızım 5 ay 20 günlük.Kızımın bazı davranışlarına anlam veremiyorum.Doktor kontrolünde soracağım ama sizin de fikirlerinizi almak istedim.
Öncelikle kızım çok mızmız, sürekli ağlak,sıkılgan.Kitap okurum ağlar.Yere koyarım önüne oyuncak koyarım ağlar hemen sıkılır.Kucağıma alırım bir süre sonra sıkılır.Karşısına geçer müzik açıp dans ederim.Bakmamaya çalışır.Kucağıma aldığımda asla yüzüme bakmaz.Kafasını sürekli çevirir.Seslenirim defalarca bakmaz.Başka bir sese hemen döner.Emzirirken bir ara bakardı gözüme artık ona da bakmıyor.Babasına bakar.Babası ona baktı mı hemen kafasını çevirir.Yani bakmıyor gözümüze kaçınıyor.Bir ara böyle değildi.Sesler çıkarırdı minimuma indirdi.Önüne kart koyarım çok bakmaz dikkatini vermez.Kahkahası pek yok.Zorla güldürmeye çalışırız hafif tebessüm eder sadece.Yaklaşık 1 aya yakın sol işaret parmağını kaldırıp inceleniyor.Tv izletmem ama Spotifyden yada YouTube’dan Siyah ekran şarkılarını açarım.Oyun halısı sevmiyor hemen ağlıyor.Tek başıma bakıyorum çocuğuma.Ailem 3 saat uzakta yaşıyor devamlı görüşemiyoruz.Bulunduğum yerde tanıdığım yok.Benim için oldukça zor ve yorucu geçiyor.4 aylıkken döndü.Şimdi emeklemeye çalışıyor baya.Sizin bebekleriniz de böyle mi yoksa kızımın mizacı mı böyle anlam veremiyorum