AegeansMom Kızlar meyve öğünü olarak değil de yumurtayı vs yemesi için muz karıştırıyorum her gün. Ama bir yandan da hergün muz yerse kabız falan olursa diye korkuyorum. Var mı her gün yediren? Sizce yedirilir mi?
AegeansMom Kdry07 klju Bibebek_ Duyguu17 Aedmom Miray17 beyzzsenturkk_ Ohh süper şimdi çok rahatladım🙏🏻🙏🏻 teşekkür ederim kızlar 🌺
Bibebek_ AegeansMom her gün bi tane yiyor muhakkak. Potasyum yönünden A-E-B6 vitamininden zengin olduğu için hep yediriyorum bişey olmuyor zaten suyla destekliyorum.
klju AegeansMom çocuğum yemeğe başladığından beri belki 7-8 aylık civarlarıdır her gün 1 tam muz yedi. Kabızlık problemi bazen oldu ama o da su içmemesinden kaynaklı oldu. 2 yaşinda su an turp gibi
AegeansMom Aslananne1 zaten hafif var gün aşırı yedirmeme rağmen bakalım bikaç gün deneyeyim inşallah daha da kötü olmaz🙏🏻
AegeansMom Muallaaa hem haşlanmış hem de omlet tarzında yapıyorum ama ikisininde içine muz yada şekerli tat verecek bişey koyuyorum yoksa yemiyor
Meryemtkgz AegeansMom bende her gün verdim sorun yaşamadım ama yumurtayı öyle verirseniz diğer türlü yemez.
AegeansMom Meryemtkgz önce bir öğün olarak yemeye alışsın zamanla muzu kesmeyi düşünüyorum zaten ama şimdilik böyle devam:)
Meryemtkgz AegeansMom siz bilirsiniz uzmanlar karışım vermeyin ayrı verin nasıl verirseniz öyle alışır diyor.
AegeansMom Meryemtkgz evet biliyorum da tek vermeyi teklif ettim yemedi, bende önce kahvaltı öğününe alışsın tat işini sonra çözerim diye düşündüm