MeteKagan23 Başlıkta da gördünüz hanımlar artık yoruluyorum gerçekten ek gıdaya da geçtim geceleri mama olarak devam ediyorum ama yok yine 4 saat götürebiliyor. Benim gibi problem yaşayan var mı merak ettim normal gelmiyor çünkü
Dondurmalikahve MeteKagan23 E acıkıyormuş hiç acıkmayan çocuklar var 2 saatte acıkmasını mı bekliyorsunuz pek anlayamadım ne kadar mama içiyor 4 saatte
Ahsen_seda00 Senin bebiş acıkıyormuş benimki 3.ayına gircek hiç acıkmıyor bende bundan müzdaripim 5.saate gircez agzını kilitledi ne sütüm ne mama imkansız anca ağlayacak onu uyutucam öyle bu durum daha zor 🤦♀️
MeteKagan23 Ahsen_seda00 ay ne güzel keşke benimki böyle olsa. Sizinki uykuyu daha çok seviyor anlaşılan ☺️
MeteKagan23 Dondurmalikahve hayır ilk 3 ay iki saatte bir acıkıyordu. Sonrasında 4 saatte bir beslemeye başladım. Mama olarak geceleri 180 ml veriyorum. Gün içinde doyurucu mamalar yapıyorum ama acıkma süresi yine de değişmiyor 4 saat doldu mu başlıyor ağlamaya
Linabuse1002 MeteKagan23 senın gene 4 saat miş benımkı de 7 aylık 4 saat dayanamıyor aglıyor acıkıp 🤣bende napım mama ml sini dusurup 2 bucuk saatte verıyorum cunku surkelı aç
Uzayyy Bana durum normal geldi . Ben de 4 saatte bir acıkırım yani. Normalde zaten 3 ana öğün 3 ara öğün veriyor olmanız gerekiyor. Yani 3-4 saatte bire denk geliyor . Nesi sorun anlayamadım ki
kolonyalimendil MeteKagan23 10 aylık 3 saatte bir beslenir oğlum 🙈 normal yani ki ek gıda ile arası olmayan bebek sabah uyanır mamasını içer üç saat olmadan yumurta yedirmeye çalışırım yediği kadar sonra uyur uyanınca yine mama sonra yoğurt meyve filan yer yani üç saat boyunca beklemem bişeyler tattırmak için gece beslenmemiz yok ama yatmadan 180 cc mama içer çok nadir dir sabah a karşı uyanıp mama içmesi