Ebruarslann Gebzede oturuyorum özel sağlık sigortamız var bir türlü düzgün ilgilenen çocuk doktoru bulamadık bulduklarımızda gitmiş memnun kaldığınız doktor tavsiyesi verebilir misiniz 🙏🏻
Berna2205 Ebruarslann Can emeksiz . Kesinlikle tavsiye ederim . Oğlum 2 yaşında 1 aylıktan beri ona gidiyoruz. Acil durumlarda gecede çok yardımcı oldu . Çok iyi ve bilgili bi doktor . Kesinlikle para göz değil . Can hocayı herkese yürekten tavsiye edebilriim
Asil1602 Ebruarslann Memet emre dibek gördüğünüz görebileceğiniz en iyi doktor 18 aylık oğlum ilk günden beri gidiyoruz pisikolog gibi o kadar iyi bir doktor ki anlatamam medikal parkta idi şimdi merkez prime geçti gidin dua edersiniz
yumamiii betul1999 ben de öyle.. medikal parkta berat bey varmış o iyiymiş. Murat bey var ondan hiç memnun kalmadım
Hatcikk Bende gebzede oturuyorum malesef kurtköy emseye gıdıyorum cocuk doktoruna. Gebzede iyi bir doktor bulamadım . Heleki gece acil hastalanırsa sadece yuzyılda cocuk doktoru var birde ilgi hastanesinde .( yuzyıl doktorları direk antıbıyotıkcı malesef
Cansygtt Dr Süleyman Gülşen ve dr hakan demir Hemşireyim ikisi de çok iyidir işinde araştırın bence bir öneririm 😚😚
Kubracolak Cansygtt Süleyman bey tek geçerim merkez prime geçmiş çok ilgili ve bilgili bi doktor ben çok memnun kaldım medicaldeydi
Sibtug Asil1602 sanırım bizim orası ile anlaşmamız var ve çok ilgimi çekti yorumunuz. Deneyeceğim sanırım.
gzmm4738485 Asil1602 merhaba gittiğiniz doktor ilaç yanlısı mı ve ilgili bi doktor mu biraz daha detaylı yazabilir misiniz rica etsem
Sibtug Çok iyi olmuş bu post ben de kocaelindeyim medicalparkta nejla hocaya gidiyorduk çok iyiydi ama sigortamız değişti orası karşılamıyor artık kime gideceğimi bilmiyorum🤦♀️
Asil1602 Sibtug Gebzede merkez prime hastanesine geçti inanın başka şehire giderse gidelim demiştik peşinden gidin bence pişman olmazsınız kardeşim kızı 6 yaşında oda 6 yıldır gidiyor
Berna2205 Hlal-3 güncel bilmiyorum en son 750 tl idi . Arayıp öğrenebilirsiniz isterseniz . Haziranda gitmiştik en son .