kaprislimom Günaydın kızlaaar. Kahvaltılar yapıldı mı? Biz normalde eşim evde olduğu için sabah bu saatlerde kızımı doyururum eşim uyur ben çocukla oynarım sabah uykusuna yatırırım o uykudan uyanınca kızıma ikinci bize birinci kahvaltıyı yaparız. Ama bugğn eşimin erkenden dışarı çıkması gerektiği için kahvaltıyı yaptık da gitti. Kahvaltı da şey: çorba😂😂 gözüm hiç kesmedi kahvaltı hazırlamayı güzel ekmek de yok evde. Benim ailem genelde kahvaltıda çorba yer zaten o yüzden bana tuhaf gelmez de eşime tuhaf geliyo mı diye düşünüyorum bazen😂 onun ailesinin kahvaltıda yedikleri bana aşırı tuhaf geliyo. Yeni evliyken bi gün kahvaltıya çağırdılar bi gittik sofrada fırınlanmış tavuk var. Biz uyuyakaldık da akşam yemeğine mi yetiştik ya demiştim😂 lohusayken de kv bi gün eşime balık al da kahvaltıya gelinime balık kızartayım dedi ben nolur sus kusucam zaten balık sevmem hele kahvaltıda nasıl yiyosunuz bi daha sakın kahvaltıda balık demeyin yanımda dedim. Çorba gene masum kalıyo bunların yediklerinin yanında😂 bazen sabah geç uyanınca eşim tavuk döner yiyelim mi derdi şoka girerdim ilk evlendiğimde nasıl ya bu saatte mi derdim. Peynir zeytin falan yemeden o tarz şeyleri yiyemiyorum da ben. Sizler kahvaltıda neler yersiniz? Bazıları kahvaltıyı önemsemez bazıları çok önemser farklılık arar. Ben yumurta peynir zeytin domates salatalık olsun yeter bi de çay tamam daha nolsun diyorum
Karanfill kaprislimom ay çok ilginç kahvaltıda akşam yemeği mi yiyorlar. Ben mesela bu gün patates kızartması bı gün meenemen sahanda yumurta onları yemeden duramam e tabi yanında zeytin peynir reçel. Yenilir. Nereliler eşinin ailesi 😁
Summerwine95 kaprislimom benim icin yumurta ve peynir olsun tamamdır😍 onun yanında zeytin domates salatalık tam buğday ekmek yerim.Eskiden haftada 1 menemen,patatesli yumurta falan yapardım şimdi diyetteyim yapmıyorum🤣
Naren11 kaprislimom kendi aile ve kayınvalidem normal kahvaltı yaparız Yemek olayı banada tuaf geldi 😅 domates peynir zeytin miss gibi
kaprislimom Karanfill çorum diyim daha fazla demiyim😂 ben onları da aramam yni kendi başımayken sahanda yumurta olsa yeterdi bana
Dmt-01 kaprislimom Kahvaltı benim için önemlidir.Hergün mutlaka yumurta olmalı bigün omletse ertesi gün haşlanmış yumurta olmalı yanına alternatifler değişir patates kızartması menemen ya da başka şeyler közlenmiş biber vs.Peynir ince çizgmdir peynire bayılırım bi kahvaltıda peynir yoksa isterse 10 çeşit olsun eksik gelir o kahvaltı bana çeşit çeşit peynir olsun isterim:)Ama çalıştığım için malesef sadece haftasonları kahvaltı yapabiliyorum güzel bi şekilde onda da eğer eşim çalışıyosa zaten sadece bi tabaga peynir domates salatalık yeşillik yumurta koyup yerim masa hazırlamam yani
kaprislimom Dmt-01 ya ben de bekarken kendime öyle bi tabağa hazırlar yerdim masayı donatmaya kim uğraşsın😂
Lunaluu kaprislimom ben klasik kahvaltılıklar birde bol yeşillik severim. Eski kayınvalidemde sabah sabah soğanlı et veya kıyma kavururdu. Sabah böyle şeyleri nasıl canları çekiyor anlamıyorum.
kaprislimom Lunaluu yemeyi içmeyi çok seviyolar bu dediğimin haricinde patlıcan közlemesini kavurur soğanla salçayla, fasulye kurutması kavurur yumurta kırar böyle ana yemek gibi olacak şeyleri çok seviyolar. Ben kendi akrabalarıma yaptım bunların sevdiği kahvaltılık tarzını bi gün ne gerek vardı bu kadarına dediler😂😂
Tubatgn iloio Bak şu an tam üstüne bastın, yorum yazarken hem kahvemi yudumluyorum hemde sigara içiyorum 🤩
Figennnn55 kaprislimom çorumla samsun yakın genelde burada da kaynana çorba yapar her sabah diğer tarz yok ama ilk evlendigimde çorba olurdu sofrada yemeye yemeye hastalanmistim geriden alistilar sofraya koymaya peynir olsun zeytin felan olsun ilkler de bi tek corbaydi
edafmo kaprislimom kahvaltı bizde menemen, kızartmalar, börekler, pişi falan demek bizde😂😂 ama bazen misafir gelirse babamlar da tavuk kizartiyor, kıyma kavurur falan arada bir. Ama balık bilemedim yaa sabah sabah da olmaz ki😪
kaprislimom edafmo tavuk da ilginç bence ya😂 üniversite hayatımda her yöreden insan tanıdım böyle bi alışkanlık ilk kez karşıma çıktı😂
Zeliff kaprislimom onlarınki cidden tuhafmış😅 eşim işe giderken bizi kaldırmaz çorba içip gider genelde. İzinliyken normal kahvaltı hazırlarız zeytin peynir recel yumurta vs kahvaltiliklar yanına ya bi patates kızartması ya poğaça börek.
kaprislimom Zeliff hem de ne tuhaf ya geçen de orda kaldık akşam kp diyo ki tavuk alayım da kahvaltıya kızart hayır hayır dedim sabah sabah ne tavuğu menemen yap yeter bize derim kv ye😂
Summerwine95 kaprislimom ya veriyorlarda malum yağ ölçülü e öyle oluncada menemenin pek tadı çıkmıyor🤣
210922Pars kaprislimom kahvalti öncesi kahve sigara 😅 benim esimde corba içer bazen ama bizde sabaha karşı paça falan içildiği için garipsemiyoruz ama balik tuhafmis 😁
kaprislimom 210922Pars balık aşırı tuhaf ya normal öğünde bile sırf vitamin olsun diye mecburen yerim kahvaltıds düşüncesi bile beni benden alıyo