Ftmaozr Kızlar bebeğim erkek 12 aylık emekliyor koltuktan inip çıkıyor koltuktan tutup yürüyor ama hala yürümüyor sizinkiler ne zaman yürüdü
bengulsah Ftmaozr çok normal, 18 aya kadar yürümesi beklenir genelde. Yürüme arkadaşı aldınız mı bebeğim 10 aylık çok teşvik etti onu. Her bebek illa ki farklıdır ama 12 ay normal canım daha yürür sen bol bol destekle
Lily_potter Ftmaozr Gayet normal bi durum yani telaş yapmayın her bebek farklıdır 18. Aya kadar normal kabul ediliyor. Kimi bebek erken yürür kimisi geç. Her zaman 1 yaşında yürür diye bi algı var o yüzden telaş yapıyor insan. Benim oğlum nerdeyse 13,5 aylıkken yürüdü tam anlamıyla
Usnac1995 Ftmaozr benimki 9 aylık emekledi 11.5 ayı geçti hala emekliyor. Koltuktan tutup sıralıyor falan ama elimizden bile tutunca güzel yürümüyor. Ben diyorum zaten en kötü 15 ayı bulur yürümesi
Ftmaozr bengulsah aldım canım 11 aylıkken emeklemeye başladı ama ne bileyim insan yinede yürüsün istiyor
1515g Ftmaozr 18 aya kadar vakit var benim.kizim 15 aylikken yurudu kimisi 17 ayin da vs yuruyor erken daha kimi icin
Bebeklihayat54 Ftmaozr benim kızım asla emeklemedi hep özendim ben de 😃 14 aylıkken kendi kendine adımları ve inaaan bidaha hiç durmadı 😃