Ajdagokmen Kızlar merhaba,2.5 aylık bebeğim hasta oldu doktordan ilaç vs aldık ve anne sütüyle iyileştirmeye çalışıyoruz dua edin. Malesef bana da ondan grip bulaştı. Ne içebilirim acil tecrübeli annelerin yardımına ihtiyacım var 🙁
gencmom_ Ajdagokmen ıhlamur içebilirsiniz hatta benim bebeğim 3 aylık falandı doktorumuz bize bebeğe de ıhlamur içirebilirsin demişti bende ağır grip yaşadım ama bebek için doktora sorun belki önlem amaçlı izin verir
Aybuke54 Ajdagokmen benmde kizim hasta oldu ya 4 aylik öksürüyor sürekli emziriyorum bende sürekli inşallah düzelir ler
beyzacmvrc Ajdagokmen bugün bi yerde okudum 1 tatlı kaşığı hakiki balın içine iki diş sarımsak ezip birazcık da limon sıkıp yenirse sütten bebeğe geçip çok iyi geliyormuş. Hem size hem bebeğe şifa olur inşallah, eğer yiyebilirsineniz deneyin çok olumlu sonuçlar alınmış.
Eailesi4 Ajdagokmen sarımsaklı soğanlı sıcak çorbalar ıhlamur nane limon bol bol meyve vitamin inşAllah şifa olur
KKuboss Sarımsak kürü yapın ben hamileyken em ufak rahatsızlıkta ondan yapardım. Instagramda hastalanmayan çocuk hesabından bulabilirsiniz detayları
KKuboss Ajdagokmen sarımsak küçük küçük doğra balla karıştır az limon sıkıp ye taze taze. Bu şekilde antibiyotik etkili sütten bebeğe de geçer dediğim hesabı takip ederseniz çok faydası dokunur
Ajdagokmen KKuboss evet takip ettim teşekkür ederim. Yedim sabahtan inşallah oğluma ve bana şifa olsun tekrar teşekkür ederim 🙏