minikkizimm23 Hepinize selamlar anneler bugün 2 aylık bebeğim Koltuktan dustu baya agladi kafasi ustune dustu acile goturduk herseyin yolunda oldugunu soylediler ve 24 saat kontrol altinda tutmami soylediler varmi basina gelen?
Audanur38 minikkizimm23 benim oğlum 5 aylıkken kafası açılmıştı düştüğünde tomografi falan çektiler bişi yok görünmüyor yinede gözlem altında tutun uyuyunca 2 saatte bi uyanın demişlerdi bişi çıkmadı çok şükür
Cigdemveminik minikkizimm23 çok geçmş olsun benm kızımda 5 aylıkken düşmüştü doktor bebeklern bizden daha yayabıklı ve esnek olduklarını söylemişti yinede s24 saat uyumadan kontrol etmiştim düştükten snraki ilk 3 saat uyutmadm uyurkende yarm saatte bir koluna bacğna dokunp harekt edip tepki vermesni takip etmiştim tekrar geçmş olsn
Zynep33 minikkizimm23 benim kızımda düştü kolu kırıldı bebeğim 4 aylıktı şimdi 6 aylık ameliyat oldu neler çektim çok şükür şimdi iyi oldu kaynadı kolu emekliyor artık çok şükür
aysuuyenihayat minikkizimm23 geçen ay aynısı başıma geldi koltuktan düştü halının üstüne. Götürdük hastaneye bişeyi yokmuş çok şükür sabaha kadar kontrol etmemizi söylemişlerdi. Hiçbirşey olmadı çok şükür
Audanur38 jap yürüteçteyken hızlıca gitti kendi beşiğinin kenarına çarptı sert bi şekilde açıldı yapıştırtttım