Dilaraegg kızım bugün tam 5 aylık
3 aylıkken ve hep hatta,acıktığı ve istediği her an emzirdim saat odaklı değildim
Sabah 7 gibi uyanırdı akşama a kadar düzensizdi şimdi
7gibi yine uyanıyor 7:45 e kadar alt üst değiştirme emzirme ilaç faslı sonra ilk uykusuna geçiyor
acıkma durumuna göre uyanıyor oyun vakti emme derken öğlen 2. Uykusuna geçiyor akşam 8 e kadar yine 10 dk yarım saat düzensiz uyku
Ama akşam 7:30 dedim mi banyo yaptırırım 8 e kadar giyinme masaj süresi 8:30 da uyutuyorum sabaha kadar yine acıktığında emziriyorum alt değiştirme bu döngü.
Ben kızımı hiç sallamadım uykusu geldiğinde hep yanına uzandım şarkı ilahi pış pış ten teması alnına minik minik öpücükler falan öyle destekleyerek uyuttum maşallah sübhanallah şimdi ise göğüsümde emip uyumak istiyor bazı anneler emerken uyumayı bırakmak istiyor dışarıda zor oluyor diye ama ben dışarıdaki işimi kızımın uyku saatine ayarlıyorum uyanık olduğu an hallediyorum uykusu gelince Ya evde oluyorum Ya arabada uyutuyorum o süreyi aşmadığım için zorluk yaşamıyorum hala daha sallamıyorum memede ten teması yanına uzanarak öyle uyutuyorum