MimarAnne0 dilekoruc bizde hiçbir şey olmadı canım sabaha kadar beklemene gerek yok uyandıkça ateşini ölç var mı yok mu diye bizde hiçbir şey olmamıştı inşallah sizde hiçbir şey olmadan atlatırsınız
Suzanharun dilekoruc kaç adet vuruldu verem aşısı birde koldan mı bacaktan mı canım. 2. Ay aşısı oluyor bu değil mi
Bilgeakan MimarAnne0 Sizin bebeğinizin kolu iltihaplı yara oldu mu acaba her aşıdan sonra her bebekte yara oluyor mu bilginiz var mı
Corious 48 saat gözetim altında tutun annesi biz gece çalar saat kurduk iki saatte bir ölçtük tabi uyurken ya ateşi çıkarsa kaygısıyla iki saat bile dolmadan uyanıyor insan 38 e dayanınca ateş düşürücü- mor calpol-verdik malesef bir önceki aşılara göre ağır atlatıyorlar
MimarAnne0 Bilgeakan evet oldu canım 8 buçuk aylık şuan hala kırmızı orası uzun bir süre kırmızı kalıyor olmayan çok nadir genelde oluyor iltihaplı yara
65Lalelim MimarAnne0 bir ay olacak aşı olalı daha çıkmadı geç çıktığını biliyordum ama eninde olamadım söz konusu çocuklar olunca endişe ediyoruz herseyi😇