Mesudei Hanımlar sol göğsümde bi anda bi sertlik hissettim yumurta büyüklüğünde dokununca acıyor.Mastit mi acaba dedim ama ne ateş ne ağrı bişey yok sadece dokunumca acı hissediyorum.Bebeğim 13 aylık ne olabilir sizce?Daha önce başına gelen var mı acaba?
hulya09 Mesudei bol emzir sık duş al ve duşta masaj yap geçer ilerlemeden yap yoksa artar kolanyayi mendile dok bir süre göğüste beklet oda iyi gelir
Balkabagi Mesudei doktora görünebildiniz mi acaba ? Randevu bulmaya çalışıyorum ama maalesef bulamadım
Aslanpars Mesudei canın bişey çekip yiyemediğin oldu mu benim pötibor çekmişti o gece oldu zorla ağrıya ağrıya duşta sağım yaptım rahatladı
LadyBugg Mastit başlangıcı olabilir. Bende o sekilde baslamisti. Erken müdahale edersen ates vs. Olmaz. Bol bol acısada sağım yap mutlaka sağım yap cok onemli ılık duş al ve bol masaj yap. Sağım yaparken de surekli bir yandan elinle ovala.
Mesudei Benherseydenoncebiranneyim Hayat bi sişme yok.Bebeğimin emmesinde de bi değişiklik yok aslında.Her zamanki gibi emiyor.Neden bi anda oldu anlamadım
LadyBugg Mesudei bol masaj yapın elinizle dağıtmaya çalışın o sertliği dusa girin dusta masaj yapın bol bol. Geçmezse mutlaka doktora görünün.
Balkabagi Aynı durum bende de başladı. Bebeğim her zaman ki gibi emiyor mastite bağlı her hangi bir durumumda yok ama dokunduğumda acıyan bir kitle geliyor elime. :(