Ayemali 1 buçuk yaşındaki kızım kabız kakasını yapamıyor bir defa doktora götürdüm lavman yaptılar. Ne yapabilirim yapsa bile katı yapıyor.
Birkizannesi123 Ayemali dün bizde gittik 22 aylık gaz bile yapmaya korkuyor sürekli bobon acııı diyo gaga diyo agliyo dün lavman yaptık yaptı kakasıni bugünde ağlıyor
Mutluumom Ayemali benim bebeğim de 5 ay 20 günlük bizde ek gıdaya yeni geçtik ve gecmeyle birlikte kabızlık başladı gün içinde çok ıkınıyor ama yapamıyor yavrum şimdilik zeytinyağı veriyorum umarım işe yarar kaç güne kadar kaka yapmaması normal
Huelya Ayemali probiyotık kullanın ve doktorunuza danışarak duphalac kullanabilirsiniz 4 yasına geldi sorun devam ediyor
noluyasanagenemiros Ayemali emiyorsa geçer içebilirsin tabiki normal paket meyve suyu da mı içmiyor biz kardeşime paket meyve suları ile kakasını yaptırıyorduk 🤷🏼♀️
Ayemali noluyasanagenemiros yok ya içse zaten yapacak kakasını armut falan yiyo o biraz yaptrıyor sanki
Ayemali Birkizannesi123 bizimkide oyle bir ara gaz yapmıyordu simdi kakasını katı yapıyor yaparken zorlanıyor ama suanlık keyfi iyi
Birkizannesi123 Ayemali gaga yap diyor var mı kakan diyorum var diyo yap diyorum hayır diyor ne yapacağımı şaşırdım zeytinyağı sürüyorum ilaç verdi doktor ama bakalım çok geçmiş olsun sizede
Ayemali Birkizannesi123 makat yerinde çatlak falan olabilir acıyor herhalde sizinkinin bizimkinin keyfi iyi 3. Gün bugun yapmadı
Ayemali Mutluumom o aylarda bizde de oluyordu o zamanlarda makat yerinde çatlak vardı ne kremler kullanmıştık sürekli ıkınıyordu simdi de katı seyler yedigi için kabız oluyor ıspanak yeşillik falan yediremiyorum.
Ayemali Mutluumom zeytinyağını direk vermek zararlıymış doktor söylemişti bizede çorbasına karıştırıp ver demişti
Mutluumom Ayemali umarım makat çatlağı olmaz ben yaşadım benim için doğumdan zor biseydi. Allah yardımcımız olsun inşallah değildir yapar
Mutluumom Ayemali yiyeceklerine ekliyorum pürelerine ama fayda etmedi sanırım. Çevremden duydum verin diye ama doktora sorarım teşekkürler
Ayemali Mutluumom aynen bende çorbasına ekliyorum fayda etmiyor evet herkes ayrı birsey diyo ne yapacağımızı bilemiyoruz 🙁
Mutluumom Ayemali evet ben ek gıdaya başladım başlayalı her şeye zeytinyağı ekliyorum ama yinede oluyor