AliKuzey12 Arkadaslar resmi koymayı becerebildimmi bilmiyorum ama cocugumun vücudunda bugün böyle seyler belirdi uyuzu cok duydun uyuz diye aklıma geldi bakın nolur yorum yapın kol ve bacaklar bu şekilde, kaşınmıyor acaba alerjiyapmıs olabilir mi birsy
Oglusum5357 AliKuzey12 bütün yazı böyle gecrdık tam olarak şudur denılemedı hıc kımı sıcak dedı kımı uyuz en son gıttgımıız cıldıyenın verdiği kremle hafifledi ama yeniden çıkıyor
oglumuz01 AliKuzey12 bugün bende sordum yakın zamanda ateşli hastalık geçirdiyse sonrasında döküntü oluyormuş
Bedis- AliKuzey12 Aynı durum için bende bu gün doktora gittim. Bizim sadece göbek kısmı ve çevresinde var. Ateşi oldu mı diye sordu hayır olmadı islik gibi olabilir dedi Ankara soğudu nasıl isilik oldu anlamış değilim. Sonra da belki yediğiniz bir şey dokunmuştur dedi. Takip edin dedi testır ürünler verdi nemlendirici krem falan bunu deneyin diye. Bende bebeğime mustela kullanıyordum zaten saçma sapan bi markada değil. Bakalım verdiği nemlendirici kremlerini kullanacağız 15 günde takip edeceğim bal ve kaymak yemiştim 1 senedir yemiyordum neredeyse onlardan biri Alerji yapmıştır diye düşünüyorum
AliKuzey12 Ozgebrar2019 vallaha 10 gün once falan bi cıktı ama oda cok yüksek değildi bi kere calpolle hallolmustu
AliKuzey12 Oglusum5357 ay insallah sıcaktır uyuz cok salgın ya su sıra cok korkuyorum insallah oyle birsey değildir
AliKuzey12 oglumuz01 allah alah insallah öyledir yakın zamanda atesli hastaşıkta geçirmedik aslında ama 10 gün omfe falan biraz grip gibiydi onuda hemen atlattı yani atesi aman aman da cıkmadı hiç bilmiyorum anlayamadım
bombacimulayim Uyuza benzetemedim . Biz geçirmiştik çünkü. Ama kızım çok isilik döker hem de aşırı ona benzettim ben. Ne zamandır var
AliKuzey12 bombacimulayim bugün oldu sadece insallah uyuz değildir evet beşki ben evham yaptım ama buralarda cok duydum o yuzden sanırım kasıntı da yok gerçi ama annelik işte her kötü ihtimali aklımıza getiriyoruz
Pinpony AliKuzey12 çok üzgünüm ama çocuğun mahrem resimlerini bu platformda paylaşmak ne kadar doğru??? Sadece kolunu da atabilirdiniz lütfen bu resimleri silin ya da yöneticiler silsin! Doktora soracağınız soruları da lütfen burada sormayın burası bir fikir alışverişi platformu sonuçta bir hastane ya da poliklinik değil
oglumuz01 Pinpony mahrem bir yeri görünmüyor gergin hanımefendi. Doktora elbetteki götürüp sorabilir. Bu uygulama neden var???? Daha hızlı ulaşılabilir bir platform en azından bu konu hakkında bir fikri olan var mı diye soruyor. Kimseden doktorluk taslamasını beklemiyor.
elmaliturtam Keşke iç çamaşırını indirmeden çekseydiniz burada çeşit çeşit insan var resimleri silip tekrar yükleyin lütfen
Pinpony oglumuz01 mahrem olması için açıkça görünmesi gerekmiyor attığınız resimler gayet mahrem fotoğraflar. Siz kendinizin o şekilde bir fotoğrafını paylaşır mısınız? Paylaşmazsınız değil mi o halde mahremdir. Lütfen silin. Kendinizi kandirmayin. Bu konuda da inatlaşmayın,çocuğunuz için…
Zeliff AliKuzey12 farklı bir şey yediyse ona tepki vermiş olabilir vücudu. Ya da ateşi çıktıysa döküntüdür. Kıyafetinden bile olabilir. İçiniz rahat etmezse bir gösterin doktora geçmiş olsun 🪻
peanutbutter AliKuzey12 fotoğrafla komusunda burada yazılanlara katılıyorum. Pek hoş değil gerçekten. Kızarıklıkları elinizle açtığınızda kayboluyorsa eğer babenin kremini kullanın geçer. Geçmiş olsun.
Miniktirtil AliKuzey12 alerji ya da kurdeşene benziyor eğer 24 saat içinde yer yer sönme olursa muhtemelen kurdeşendir genelde alerji tetikler , ılık bir duş aldırın yarını bekleyin ama uyuza benzemiyor uyuzun uçları oluyor ve çizgi çizgi tünel dedikleri kızarıklıklar oluyor genelde çok geçmiş olsun