Sedossh yahu bu tv postlarında tartışma çıkıyor. Günde de en az 8 tane 1-3-5 aylık bebeğim tv izliyor diye post açılıyor. Şimdi yine izletenler izletmeyenlere (bu arada bu postlarda izletenler izletmeyenlere daha çok laf sokuyor gerçekten) , izletöeyenler izletenlere laf sokacak. Uzayıp gidecek bu mevzu.
Evet uzmanlar tarafından var olan otizmin ortaya çıkışını hızlandırdığını ayrıca uyaran eksikliğine sebep olduğu kanıtlanmış. Biz izledik bir şey olmadı diye düşünebilirsiniz ama bizim zamanımızda biz çok sosyaldik ve çevremizde hep uyaran vardı. O sebeple bu derece etkilenmedik ama bu dönemde bebekler genelde yalnız büyüdüğü için UYARAN EKSİKLİĞİ bakın otizm değil uyaran eksikliğine sebep olabiliyor. Buradan kimsenin yorumuna bakmayın. Buradakiler birbirlerine sataşmaktan konuyu atlıyorlar genelde. Açın uzmanların yorumlarını okuyun.
11 aydır izletmedim, 2 yaşına kadar izletmeyeceğim. Kendim de tv izleyen bir insan olmadığım için bu konuda zorlanmıyorum. Ben de sevmem yani.
Dipnot: izletenler gelip bikbik “izletmeyenler ego kasıyor” demesin. Ego kasmıyorum. Kadın sormuş ben de cevap veriyorum. Tv izletmemenin gurur yapacak kadar büyük bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sadece açmıyorum o kadar.