uykucukoalaa Böyle bir dolap içi mi olur ya resmen iki tahtayı birlestirmis yapıştırmış bantla. Zaten dolap kırık geldi söyledin hala dönecekler. Sifonyerin alt kısmını takmadan gittiler onun içinde hala bekliyoruz rezalet. Hiç böyle bir dolap gördünüz mü
Senosaslan Benim eltimde ordan almış güya çok kalıteliymiş bize övüyolar bide geçen gittim kulpları düşmüş hep dolabın iyiki burdan almamışım
uykucukoalaa Senosaslan ay dolap içi böyle mi acaba onun da 🥲 gerçekten moralim bozuldu o kadar para veriyoruz ya yazık günah
Senosaslan uykucukoalaa bilmiyorum ki canım yaa bi kaç ayda kulpları dökülmüştü benim gördüğüm arayın gelsinler bence yazık günah gerçekten paranıza
uykucukoalaa Senosaslan evet yarın artık arayacağız bende mesaj olarak da yazdım resimleri attım ama inşallah güzel bir sonuç alırız keşke geri verebilsek hiç dusunmem verirdim
beyzacmvrc uykucukoalaa çıkar elbette Şikayet var a falan da yazın Önce firma dan iade talep edin baktınız iade yapmıyor tüketici hakem heyetine yazın
uykucukoalaa eymenzeynep Sakarya’da yaşıyorum onlineden aldım ama Sakarya şubesinden geldi sizin dolap içiniz de böyle mi 🥲
eymenzeynep uykucukoalaa evet ama neredeyse 1 yıl olacak bir sorun yaşamadım. Her temizlikte vs çekerim yerini değiştiririm