NoOne Merhaba tecrübeli annelerim oğlum emerek uyuyor 11 aylık oldu, gece meme alışkanlığı için kırk kez uyanıyor. Gece beslenmesini nasıl kestiniz, bu yolda neler uyguladınız?
5467Bahar NoOne Benim oğlum 23 aylık ben daha yeni kestim kalktığı zaman Su verdim öylelikle bıraktık çok şükür ❤️ Darısı sizin başınıza ama daha küçük sanki annesi sizin kokunuzu almak için bile uyanabilir minnak ✨ ama azaltması gerekiyor tabi gece beslenmesini isterseniz su deneyin bir kere emzirin 1 hafta sonunda alışacaktır diye düşünüyorum 💭
muratnannsi NoOne 16 aylk hala kesemedm .arada az emer uyur muhtemelen brni yanında istedigi icin acliktsn değil:) kıyamıyorum
NoOne Esrafrkn bugün saat 20.30da uyudu, 22.00da uyandı meme için vermedim sabırla ama çok ağladı. Su teklif ettim içti, emzik kullanmıyor ama yine de teklif ettim kabul etmedi daha çok sinirlendi. Yarım saat sonra da uyudu. Bakalım gecenin geri kalanında beni ne bekliyor 😔
nuurgc Ayyy bizde 1 yaşına girmek üzereyiz aynı durum bende de var emmeden uyuyamıyor geri uyanınca illa emcek öyle dalıyo tekrar
NoOne 5467Bahar gözün aydın valla kurtulmuşun ❤️ çok direndi mi su teklif edip meme vermediğinde? Ya ben de istemem ama gerçekten emmiyor ağzına alıp uykuya devam ediyor emzik gibi kullanıyor beni. Ben yine alırım kucağıma esirgemem kokumu kendimi ama sırf meme ağzımda olsun diye de abartmıyorum kırk kere uyanılmaz bize de yazık 😔😔
NoOne muratnannsi ya inanın ben de kıyamıyorum ama her gece sürekli uyanmaktan mahvoldum sırf onun için yer yatağı yaptım yanında yatıyodum ama bel omuz diz hiçbir şey kalmadı gündüzleri perişan halde uyanıyorum 😔😔
NoOne MerveSahinSerbest okuduklarım kadarıyla memeden kesince otomatik gece beslenmesi de sona eriyormuş ama memeden kesmek istemiyorum daha çok erken 😔😔 siz de muhtemelen her gece uykusuz kalıyosunuz hiç denediniz mi gece beslenmesini sonlandırmayı 😔
MerveSahinSerbest NoOne Denemez olurmuyum ama ağlamaktan kıpkırmızı oluyo ağlattım bide çocuğu ama yinede banamasın demiyo.Suda verdim ama yinede meme diye yırtıyor kendini.Emzik hiç tutmadı ayağımda sallamayı denedim kasıyo kendini.Artık uykusuzluktan bazen bende geriliyorum ister istemez ona yansıtmasamda yinede yansıyo çocuğa yani hissediyo.Gece 2-3 kalkınca aaa ne güzel uyuduk bugün diyorum düşünün artık. 😔😔
Eyllebr NoOne ben biraz karışıyım erken kesmeye çünkü yeri geliyor biz bile acıkıyoruz daha çok küçük zamanı gelince kendi zaten ıstemıyor
NoOne Eyllebr sorun şu ki acıktığı için değil alışkanlıktan uyanıyor. Emse süt içtiğini duysam derim ki aç ama ağzına alıyor memeyi uyumaya devam ediyor
Eslemmm1 Bende kesmeyi düşündüm ama diş çıkarma dönemi olunca vazgeçtim artık kendisi ne zaman bırakırsa pes ettim 🥴🥲
kubra_96 Sanırım bu alışkanlık sütten kesilene kadar devam edecek . Benim oğlum 10 aylık oldu ilk gün ki gibi en az 4-5 kere uyanıyoruz emmek için 🤦🏻♀️