meri-ebrar Papatyya kolik ve gazlı bir bebeğim var Zinco damla kullanıyorum çok rahatlatti gazını çıkarıp uykuya daliyor çok şükür hayatımı kurtardı diyebilirim
hmg Papatyya Bebek gaz sorunu araştırdığımda bunları buldum. Ben yaklaşık 1.5 aydır nurse harveys kullanıyoejm etkisini göedüm •Biogaia damla •Rezene Yagr •Nurse Harveys Damla •Sab Simplex Damla •Zeytinyagi ile Masaj
OnderArasinAnnesi Nutrigen neowind gaz damlası hariç hiçbir damla etki etmedi bizde tabi biogaya bağırsak düzenleyici (probiyotik) ile beraber kullandık. Bitkisel içerisinde kimyon rezene papatya falan vaf
OnderArasinAnnesi Papatyya bebeğim 1 buçuk yaşında aylardır kullanmıyoruz o yüzden hatırlamıyorum canım biogaya 365 di sanırım ama onu yakin zamanda da kullandjm
FatmaKoroglu @“Papatyya”#p27598686kolik bebek annesi olarak tek memnun kaldığım corex şurubu mamaya karıştırıp veriyorum
bitsedegitsek FatmaKoroglu mamaya karıştırmadım hiç çubuğuyla ya da kaşıkla veriyorum yarısı boşa gidiyor mamaya koyduğunuzda da etki ediyor mu
Hlybkrtzcn Papatyya damlanın fiyatı da 350-400 arası bişey eşim alıyor çok fiyatını bilmiyorum. Biraz pahalı ama en azından bebeğin ağlaması kesiliyor bunun için bile değer.