Defnenin_annesi1 Merhaba anneler dün geceden beri kuzum ishal bu akşam doktora götürdüm ateş kusma yok ama ishali bir türlü geçmiyor 10tane bez değiştirdim bugün ve az önce son bezinde kakasında sümüksü kan vardı açıl renkli çok endişeliyim ne yapamam gerekiyor yaşayan var mıbu durumu
Busrayaz14 Defnenin_annesi1 evet bizde oldu 2 gun ates ishal , doktor antibiotik yazdi Sizde doktorla gorusun Bugun 3. Gunu yeni kendine geldi kuzum iyilesmesi 7 gunu bulur. Sivi ve kilo kaybetmemesi lazin
Defnenin_annesi1 Busrayaz14 yani ateş kusma yok zaten doktor antibiyotikte verdi gözlemle dedi halsizlik yorgunluk dudaklarda renk kaybı olursa getir öyle kan Alıcaz dedi ilaçlarını verdim probiyotik verdi antibiyotik bi kaç bişey daha hepsini verdim ama niye kanlı mukus geldi anlamadım 😔
Tombikdonerartikcokpahali Defnenin_annesi1 totosu da çatlamış olabilir. O kadar kakaya olabiliyor bazı vovuklar da geçen de benim kızım ishaldi. Son kakasini hafif açık renkte kanlı yaptı. Baktım Toto çatlağı oluşmuş.
Busrayaz14 Defnenin_annesi1 olabilirmis maalesef endise etmeyin. Aynisini doktorumuzda soyledi .. umarim hemen iyilesirler