Polenuskov Kızlar bebeğim 5 aylık doktoru yavaştan tadımlara izin verdi. 3 gün yoğurt tadacak öncelikle. Ama sormayı unutmuşum ne kadar su vermeliyim?
busraekici Polenuskov bu kararı aslında bebek vermeli siz yemekten önce ve sonra, gün içinde su teklif ettiğinizde içmek istediği kadar içmeli :) 100-120 ml olarak da ayarlayabilirsiniz başlarda reddedebilir korkmayın :)
busraekici Polenuskov bu kararı aslında bebek vermeli siz yemekten önce ve sonra, gün içinde su teklif ettiğinizde içmek istediği kadar içmeli :) 100-120 ml olarak da ayarlayabilirsiniz başlarda reddedebilir korkmayın :)
Ozgenizz Polenuskov yemekten sonra ne kadar içmek isterse verin teklif edin bol bol ama yemekten yarım saat önce su vermeyin midesi suyla dolmasın
Haffuse 1 yasa kadar sivi ihtiyacini annesutu ya da mamadan karsiliyor, o yuzden her gun ille sukadar vermem gerek diye kasma kendini. Ek gidaya yeni baslayan bebeler icin minnak sukuklar oluyor,sanirim 30ml di. her gun su icmeye alismasi icin, simdilik onun yarisini icirebilirsin.
Ardarya001 Haffuse merhaba benim bildiğim 6 aya kadar su ihtiyacı olmuyor ek gıda ya başlayınca su vermek gerekiyor ayrıca
Bebetonunannesi16 Ardarya001 bende öyle biliyorum dr öyle demişti bi dr takip ediyorum bebeğin kilosunu 4le çarpıyodu sanırım mesela bebek 10kg günlük 400ml verin diyodu
Ocakalti Bebegin ne kadar içmek isterse o kadar icir. Ben bunu doktoruma sordum, her tadımdan sonra sen suyu teklif et bebegin ne kadar içmek isterse içsin sınırı yok dedi. Ben gün içerisin de de su teklif ederim içmek isterse icebildigi kadar iciririm içmezse ısrar etmem zaten emiyor da. Zaten öyle dolu dolu su içmiyorlar toplasan 20-30ml içmez bir günde benim ki 😳