Maco_44 Zeliff 🥺🥺 çok üzüldüm kırıldığına. Doktora randevu aldım ama çocuk doktoruna acaba çocuk dişemi almam lazımdı
Zeliff Maco_44 onlar yönlendirir büyük ihtimalle. Ama sen yinede almak istersen al eğer yönlendirirse iptal edersin. Dişe hemen randevu bulunmuyor diye biliyorum ne kadar erken o kadar iyi
Ruzgarmommy Maco_44 kırılmış gibi duruyor bebeğim çok geçmiş olsun belki çatlamıştı süz farketmeden sonrasında düşmüş olabilir
Maco_44 Ruzgarmommy ama çıkmamıştı bu 2 gündür uzadı🥺 anlamadım damağın içindenmi kırıldı. Uzadıkça ayrık olan kısımda genişledi anlamadım
ElisaMom_ Maco_44 canım dişi kırılmış ,ağız üstü düştü demişsin büyük ihtimalle diş çatladi sende farketmeksin yemek falan yerkende düşmüştür
Maco_44 ElisaMom_ evet ama çok sert düşmedi ağladı. Babası arkasındaydk bana koşerken dizime çarptı🥺 ihmal değil ama bi an naaıl oldu anlamadım sonra biraz kanadı baktım bişey yoktu dudağı sandım hatta 1 hafta oldu şimdide dişi iyice ayrılmış
Ruzgarmommy Maco_44 belki öyle olmuştur daha dikkat edersinz doktora falan götürün mutlaka ihmal etmeyin ve şunu da unutmayın sizin bir suçunuz yok bebek bunlar düşe kalka büyüyorlar olacağı varmış daha dikkat edersiniz bu saatten sora
ElisaMom_ Maco_44 canım ihmal illaki değil olabilecek şeyler ama süt dişleri olduğu için çok inceler kırılma çatlama olması gayet normal korkma
Maco_44 Sarahh yok o kuzeniyle oynerken dün oldu. Oyuncak çizmiş sanırım. Dişi 1 hafta önceydi yani düşmesi sonra böyle uzadı
Rez Maco_44 kırılmış gibi, dilini değdirir ise tehlikeli olabilir ya da Allah korusun tekrar düşerse falan
Maco_44 ElisaMom_ yarın sabah hemen randevu aldım gideceğim bare bişey yapsın keskin yerleri dudağını dişini parçalamasın🥺