Cerence Kızlar bebeğim 3 aylik çok salyasi akıyor. eli surekli agzinda.Kehribar kolye ise yarior mu acaba?
Birkizannesi123 Cerence ben 3 buçuk aylikken başladım ama bı sure gece yatarken çıkarttım sonra hiç çıkartmadim 2 yaşına girecek hala cikartmiyorum bir kere bile salyasi aktığını bilmem bide hiç diş ağrısı cekmedyani hic farketmedik
Bngns Cerence bence salyada kesinlikle işe yarıyor. Ben kolyeye güvenemedim kızım çeker diye bileklik aldım. Takip ettiğim güvenilir instagram annelerinden görüp Alp kehribar markasınınkini aldım.
Linabuse1002 Cerence ben inanmıyorum şahsen ve hiçte takmadım bebegıme ve bebekler için doktorlar onermıyor gece boğulma yaşayabılır dıye boynunu sıkabılır ipleri boncukları dıye.
minikayaklarr Birkizannesi123 kolyeyi nerden aldınız acaba ben sahte mi değil mi güvenemiyorum o yüzden alamadım
Seliscee Bende merak ediyorum çok fazla salyasi akıyor kehribar i söylediler almakta yarar gördüm fakat nereden alacağımı bilemiyorum orijinal olarak alan vardır yardımcı olurlar insallah
12-balkizim00- Kehribar ne işe yarar ki benim de kızım üç aylık çok salyasi akar ilk defa duydum ise yariyor mu
ilkaay0 12-balkizim00- benim oğlumda 4 aylık bende salya sorunu hala yaşıyorum oyun olarak tükürüğüyle şarkı yapıyor 😁 eli sürekli ağızında 🤦🏻♀️
Birkizannesi123 ilkaay0 eşimin iş yerine geliyordu nerden bilmiyorum ama tuzlu su testi falan yapmıştım
Birkizannesi123 Cerence 1 su bardağı suya tuz atılıyor 1 buçuk 2 tatlı kaşığı karıştırıp o suya atıyorsun üstte kalırsa orijinal dibe çökerse sahte
Bngns Cerence bence işe yaradı salyası bayağı bitti gibi olmuştu ama kolye ağıza yakın olduğu için daha etkili diyorlar ama tabi bilemem doğruluğunu.