Diverso Kızım doğduğundan beri memede uyuyor şuan 5 aylık hala bu şekilde. Gece de yine meme ağzında uyuyor çektiğim anda uyanıyor ve tekrar istiyor gece emmesini nasıl bıraktırırım fikir verebilir misiniz
Masalalya1 Diverso benimde öyledi 2yaşına kdr devam etti. Meneyi bırakınca rahatlamıştık. Ben yatarak emziriyodum gecede ağzında meme uyuyorduk ikimizde.. emzik kullanabilirsiniz alışırsa rahat olur
hurmakusi Diverso memede kalmiyo ama memesizz asla uykuya dalamiyo emzikte veremedim dalana kdr emme agzinda emzik niyetine akli a geldikce cekiyo
Mercosey Diverso bizim de öyleydi yani 14 aylık hala memeyle uyuyor ama uyuyunca bırakıp arkasını dönüp yatıyor. Eğer çalışan biri değilseniz, sizi fazla yormuyorsa, başka çocuğunuz falan yoksa salın gitsin düzelir büyüyünce
Diverso Masalalya1 doktorumuz gece beslenmesini kesebilirsiniz dedi ama emzirmeden nasıl uykuya döndüreceğim bilmiyorum 2 yaş da çok geç ama😢
Diverso hurmakusi aynen biz de öyleyiz hatta sabaha kadar meme ağzında uyuyor 😂 iyi tamam uyudu diyorum kendimi ger çekiyorum anında uyanıyor 🫢
Diverso @“Mercosey” Mercosey ilk çocuk evet ama inanın gece çok sıkıntı oluyor benim için artık uyku eğitimi araştırmaya başladım ama güvenilir bulmak zor gibi