Ceycey001 Bebekleriniz neler yapıyor benim kızım agulauıp duruyodu au 15/20 gündür cok nadir yapıyo once karsısında her konusana her gördügğne yapardı neden böyle oldu aklıma takıyorum 2 gündür
Bebekcercinli23 Ceycey001 6 buçuk aylığız agulamayı çoktan bıraktık biz ba ba ba ba diye dolaşıyo ortalıkta emekliyo dişlerimiz çıktı öteki dişler geliyo galiba acayip huysuz sürekli kucakta bay bay yapıyo baba gel gel yapıyo desteksiz oturabiliyo ek gıdayla aramız eh çok iyi sayılmaz yediği kadar🥰 kitap okuyorum ona bayılıyo Hayvan kartları var onları gösteriyorum çok seviyo 🥰🥰 tv asla açmadım doğduğundan beri hep oyun oynuyoruz hep bişeyler öğretme çabasındayım🥰🥰🙏🧿
Linabuse1002 Ceycey001 emekleme daha goremedım emeklemıcek zaten barız belli yuz ustu yatırınca bagırıyor agulama var ama bazen yapmıyor bazen yapıyor 2 dişi cıktı diğerleri yolda galıba cok mızmız sureklı aglıyor 🤣 ek gıdadan dolayı bazen kabız oluyor sureklı her gordugu seyı mırıltı seklınde ses cıkarıp onu ıstıyor
Ceycey001 Bebekcercinli23 bizde baba dede falanda yok sürekli tekrarlıyorum Ozaman belli bi süre sonra bitiyoöu agulama
Bebekcercinli23 Ceycey001 canım bıkmadan usanmadan tekrar et yanında ben hep öyle yaptım bide tv falan izletmiyorsun demi Bide şunu unutma her çocuğun gelişimi farklı sadece onu destekle annesi emeklemesine yardımcı ol oyunlar oyna ben bütün işimi gücümü bırakıp kuzumla oynuyorum🥰🥰
Ceycey001 Bebekcercinli23 yok izlermiyorum acınca bakıyor ya yonunu degistiriyorum ya kapatıyorum Emekleme degilde donme oturma sürğklenme var gülüyo kakaha atıyo cok badir gıı agu falan yapıyo yüksek sese veya korkutu zaman aglıyo
Ceycey001 Bebekcercinli23 ne oynuyosunuz ben 20 dakka falan oyun halısına koyuyorum sıkılınca kendim oynuyorum bi ayıcık var sevdigi onu konusturuyorum her gün olmsada kitapmokumaya calısıyorum Müzik acık mutlaka oynuyoruz veya karsısında oynuyorum sürekli sesleniyorum ismiyle biyere dalıp gidince dikkatını kendime cekiyorum
_honeymommy Kizlar benim bebegim cok guzel aguluyodu gecen hafta bu hafta yine sessizlesti 5ayligiz,sesli kahkahasi filan var arada kendi kendinede ciglik atiyor ama yine sessizlige burundu normalmi bu durum
Ceycey001 _honeymommy Linabuse1002 evet benimde 15/20 gündür sanki eskisi kadar yapmıyo gibi geldi özellikle su 3 gündür cok dikkatimi vekti
_honeymommy Linabuse1002 kabiz oldugunda ne yapiyorsunuz benim bebegimde 5aylik ve kabizligi var surekli ıkınıyor kizariyor
Linabuse1002 Ceycey001 normal yanı suan bır sorun gormedım doktorumada soyledıgımde hersey normal dıyor ☺️
Linabuse1002 _honeymommy mama içen bir benek kızım mamasına 1 kasıgı zeytınyag dokuyorum gunde 2 kez yanı sabah mamasına katarım bude akşam mamasına onun dısında 1 cah kaşıgı direk içirirm ertesı gun sabah yapmıs oluyor zaten bunu yapınca ☺️
Kubraayfer5817 Yarin 7 aylik oluyor kızım iki diş çıkardı sürekli farklı sesler çıkarıyor Baba dedi bikackez sürünüyor koltuktan tutup kalkıyor herdk kıpır kıpır yerinde durmayan cimcime abileri çok sakin di bebekliklerinde