As01 Kızlar 9 gün önce sezeryan doğum yaptım ikizlerim kğvezde her gün görmeye gidiyorum süt götürüyorum mecbur yol yürüyorum bayağı kanamam da hala yoğun pıhtılı yürüyüşün zararı olur mu acaba
Candanylmz As01 öncelikle çok geçmiş olsun bebişler inşallah iyilerdir 🙏🏻 yürüyüş çok iyi gelir size daha çabuk toparlanırsınız. Kanaman normal ben daha 2 gün önceye kadar kanama görüyordum buda içimizi tamamen temizler korkmanıza gerek yok
As01 1515g Bir oğlum var yatamadım da bir de hastaneye gidip gelirken yürüyünce kanamam da yoğun devam edince korktum 😟 cevabın içimi rahatlattı sağolasın
1515g As01 merat etmeyin yurumek yararli hastane de bile sezeryan oldum 10 saat sonra hemsireler bol bol yuru dedi yuruttu eve geldim ayni hem arada dinlendim cogu ayakta yuruyerek gecti cabuk topaiyorsun oyle bir de bol bol su ic misss
As01 Hepinizden Allah razı olsun ilk günler yoğun değildi 3 gündür yoğunlaşınca dedim yoruldum ondan mi oldu. İkizler de iyiler çok şükür 34 haftalık doğum yaptım
1515g As01 Allah bi an once evinize kucaginiza almayi nasip etsin ben de 2 aylik oglumu 36 haftalik dogurdum