huzurlubebek Favori kombin renkleriniz var mı ya da yeni keşfettiginiz ? Ben mesela siyah ve acı kahve uyumunu yeni kesfettim gerçekten çok asil duruyor ha bir de kemer sevmezdim yavaş yavas jeanlerin üzerine kemer kullanmaya başladım.Bu tür tavsiyeleriniz var mı ya da tarz olarak nasıl bir tarzınız var merak ediyorum kızlar
Selimikomom huzurlubebek soft renkler tercihim beyaz,krem,sütlü kahve,bej Yazın mavi ve turuncu ağırlıklı giyiniyorum Kışın siyah koyu kahverengi krem Beyazın üstüne krem şal hoş oluyor
-_-hUysUzvetatlikadin huzurlubebek açık tonda renkler severim ama giydiğimde sanki uzaktan bakan ya bu üstüne birşey giymemiş mi der 😅 ben bakıyorum üzerimde ne güzel duruyorsa öyle giyiyorum yoksa o kombinler boşa gidiyor 😅
monami_ huzurlubebek siyah beyaz, bej kahverengi ve bej lacivert. Bir de komple beyaz giymeye bayılırım.
huzurlubebek ikibebebirkedi pembe kirmiziyi gecen gün bir arkadaşımda duydum şok gecirdim ne şekilde kombinliyorsunuz mesela
ikibebebirkedi huzurlubebek benim boyum 1.75 yüksek bel bol paça pantolon ve oversize gömlek yada salash v yaka bluzlarla kombinliyorum
huzurlubebek Selimikomom soft bende öyle kesinlikle çok seviyorum ama insan bir zaman sonra da sıkılıyor o cansız renklerden sanki ya ama bir de mavi bana hiç yakışmıyor ne yapsam maviyi kombinliyemedim
huzurlubebek ikibebebirkedi benimde 1.75 uzun boyluyuz demek ki ikimizde . Ben genellikle dar bluz altına da evet yüksek bel bol paça tercih ediyorum dar şeyler giymeyi üst giyimde çok seviyorum açık giyinmem ama dar giyerim
huzurlubebek -_-hUysUzvetatlikadin ahahahahah evet uzaktan öyle duruyor bende kapalı bir bayan görmüştüm onu çıplak sanmıştım altını 😂😂😂
ikibebebirkedi huzurlubebek ben dekolte severim dardan ziyade dar giyeceksem kalem pantolon üstüne dar bluz kış ayıysa boğazlı dar badi kısa süet bot ve yerine göre ceket veya deri montla seviyorum
-_-hUysUzvetatlikadin huzurlubebek bir tane pantolonum vardı açık renk üstüm uzundu ama öyle tam değil popo hizasında uzaktan bizimkiler mini sanmış 😅 altımda da birşey yok sanmış 😅
huzurlubebek -_-hUysUzvetatlikadin bende öyle sandım bir bayani o sen mıydın yoksa ahahahah şaka tabi 😅😅
-_-hUysUzvetatlikadin huzurlubebek şaka tabi 😅😅 Ya o değilde şaka olduğu belki anlaşılmaz diye bir de belirtiyoruz ya 😅 ne günlere kaldık 😅 o kişi ben değilim de sen ben olabilir misin acaba 😃
ilayyto huzurlubebek Beyaz ve renkler. Bembeyaz giyinip pembe, mavi, yeşil, sarı bir ceket giyinmek, renkli bir şeylerle kombine etmek falan çok hoşuma gidiyor. Lacivert ve bej, lacivert ve beyaz uyumu da favorilerimden. Onun dışında genelde de siyah severim.
sarmaliklahana huzurlubebek Genel olarak bakınca kızımda da bende de yeşil turuncu (asker yeşili kiremit tonları) tonlarını kombin yapmışım hep giyince farkediyorum 🤭