Madamella ben annem usulu yapiyorum hic tutmadigi olmadi. 1lt icin ornek vericem. 1 lt sutu oncelikle kaynatiyorum kaynadiktan sonra 15 dk kadar daha kaynatiyorum , sonra altini kapatip ortalama 20-30 dk bekliyorum, serce parmagimi soktugumda maks 7 saniye bekletebiliyorsam ısı tamamdir, 1lt icin 1 yemek kasigi yogurt alip bi kaseye koyuyorum ( kendi yaptigim yogurt bittiyse doktorumun tavsiyesiyle activia probiyotik sade yogurt kullaniyorum) o 1 kasik yogurdun uzerine kaynattigim sutten biraz koyup karistirip homojen hale getiriyorum, bu karisimi sutun icine dokup birkez karistiriyorum, sonrasinda kavanozlara bosaltiyorum, agizlarini kapatip havluya sarip 6-7 saat bekletiyorum ve sonrasinda buz dolabina koyuyorum. Ortalama 7-8 saatte orda bekliyor sonra yogurt hazir👌🏻