Gamzeemre Oğlum 9 aylık dünden beri mama yani devam sütüne ağzını bile sürmüyor sadece bazen ek gıda kabul ediyor o kadar sizce neden yapıyor ve ne yapabilirim bu durumda
elfida01 Gamzeemre benim bebeğimde öyleydi ⅘ gündür sadece uykuya dalarken 30/40 anca içiyordu 7 aylık doktora götürdüm enfeksiyon çıktı oda iştahsızlık yapıyormuş takipte olduğunuz doktora götür bence bir
Gamzeemre elfida01 yaa öyle mi dersiniz . Uykuda bile içmiyor asla ağzını sürmüyor dişten bu kadar etkilenir mi ki bilemedim bi doktora götürmem gerekiyor
elfida01 Gamzeemre yani benimki birkaç gün iştahsızdı diş diye düşündük sonrasında gece ateşlendi beslenemediği için aşırır halsizlikte oldu doktor acile aldı serum fitil falan şuan ilaç kullanıyoruz iki gündür tamamı ile düzelmesede beslenmesi biraz düzene bindi
Gamze1919 Başka bir belirti varmıydı öncesinde sadece iştahsızlık mı yaşadınız? 4 aylık kızım 1 haftadır iştahsızlık sadece uykuda besleniyor doktor mamasını değiştirmemi söyledi ama hala aynı @elfida01
elfida01 Gamze1919 bizde ilk iştahsızlıkla başladı aptamil kullanıyorduk sma aldım aynı iştahsızlık eşim görevdeydi hastaneye götüremedim bir gün önce sağlık ocağına götürdüm bir şey yok calpol ver dedi aynı gece ateşlendi kendi doktoruna götürdüm acilde serum falan yaptılar kan aldılar
elfida01 Gamze1919 benim bebeğim anne sütü almıyor ama sizinki emiyorsa belli çok etkilemez biz sadece mama ile besleniyoruz ek gıdada çok iştahlı bir bebek değildi %80 mama ağırlıklı gidiyoruz
Gamzeemre Gamze1919 valla hep aynı mamayı verdim severek içiyor sadece ek gıda almak istiyor mama içmek istemiyor değişik bir durum
Gamzeemre elfida01 valla ateşi de yok iyi gibi ama asla mama istemiyor sadece ek gıda istiyor iki gündür ağzını sürmüyor
elfida01 Gamzeemre peki uykuda her zamanki ölçüsünü yiyor mu benimki uykuda bile az yiyordu bence yarın bir doktora götürün daha çok küçük
Gamzeemre elfida01 uykuda da ağzını sürmüyor içmiyor evet doktora götüreceğim dediğin gibi :( teşekkür ederim ilginiz için