17072023baloglum Awent denedim 15 sn emiyor atoyor sonrasinda öguruyor. Almiyor asla. Gazlo bebek. Bibs kaucuk emzik gordum tutuyormus genelde bebekler awent deneyipde almayan bibs alan bebek varmi
bitsedegitsek 17072023baloglum denemeden bilemezsin ben 3 ünü de aldım tutmadı chicco aldım onu tutuyor şuan
Bestiee 17072023baloglum chicco damaklı emzik tuttu kızım. Aventi tutmadı. Bibs ağızda büyüyor diye hiç denemedim bile
mand21 Emzik o kadar da iyi bişey değil bence sorun etmeyin. Benim kızım da emzik tutmadı ki iyi ki de tutmadı bence. İlerde çene yapısı diş yapısını bozabilecek bi alışkanlık. Bunu dert etmeyin o yüzden
17072023baloglum mand21 dert etmek degilde durmadigi zaman. İyi oluyor cunku oglum gazli ve surekli kucak isteyen bebek emince sakinlesiyor denemek istiyorum almaSa elbette yapacak birseyim yok
seymasal 17072023baloglum avent aldim bastan cok istekli tutmadi bibs aldim onu da tutmadi evde dort tane avent oldugu icin tekrsr deniyim dedim ve aventi guzel emiyor su an
17072023baloglum seymasal bende wee bayb kaucuk emzigini aldim denedim ilk gun cok guzel emdi diger gun emmedi aventin emzigi vardi oncesi biraz emip atmiti suan onu tutmaya basladi gibi bilmiyorum. Zorlamiyorum ole cok fazla. Ama bazen durmuyor emzikle durur die istedim ama. Nasip