girl_mother Gaz yüzünden kolik bebeğim gitmediğim doktor VS kalmadı artık her akşam ağlama krizleri morarma kasma durumları 19.da başlayıp 22.de bitmesi beni çok yoruyor diğer çocuklarımda etkileniyor bu durumdan ne mamalar değiştim ne damlalar değiştim masajlar hicbisry etki etmiyor 🤯
-34 girl_mother Masaj yapıyordum gün içinde saati gelmeden peribiyotik kullandım bide kundak yapıyodum kundak yapmadığım zamanlarda gece uykusu haric yüzüstü uyuturdum yanında bekleyerek bu şekilde geçti o günler sizinde geçicek Allah sabır versin
barlas53 girl_mother zeytinyağını deneseniz bir çay kaşıgı ben deniyorum gayet ideal oluyor gaz damlaları hiç bir işe yaramıyo
girl_mother Dennn-- inşallah ama doktor 1ay daha sürebilir 3.ayinda geçer dedi tabi ne kadar doğru bilmiyorum hiç geçmeyecek gibi duruyor
Dddd5980 girl_mother kimyon çayı çok iyi gelmişti benim bebeğime su kaynatıp bi çay kaşığı kimyon atıyordum iyi geliyordu
hurmakusi girl_mother ben kimyon rezene cayi iciyodum emziriyodum ve bi cay kasigi veriyodum her aksam sicak banyo ve karnina havlu sardim ayaklarina pamuk koydum 3 ay da bitti denecek kdr azdi
hayalperest2310 girl_mother bizim 3.ayda bitti canım çok zor Rabbim yardımcın olsun benim de o saatler kabus gibiydi gaz damlası kullandım karnına masaj zaten pek de yapabileceğin birsey yok hamak bize iyi geldi sadece sakinleştirmeye çalış