Bbcrrr Kızlar merhaba, Ek gıda mevzusunda post açmıştım arada bi linçleyenler olmuştu ama artık buna da çığrından çıkıcam dedim yani, teyzem çilek vermiş bir şey olur mu ya çok korkuyorum.
Ucansupurge Bbcrrr Cilek alerjen bir gida takip edin kizarma, kabarma, kasinti, dokuntu gibi. 1 yas oncesi verilmiyor deniliyor aslinda ama bizim alerji doktorukuz 8den sonra verebilirsin demisti. Akliniz da bulunsun
yaseminduru_ Bbcrrr kaç aylık bazı doktorlar organik olduğundan eminseniz 8. Ayda verebilirsiniz diyor ben verdim
Ogrenecekcokseyvar Bbcrrr birşey olmaz doktorum bana çok az ver eğer alerji yoksa vermeye devam edebilirsin demişti ilk bir kaç saat içinde belli olur zaten
Bbcrrr Ucansupurge ay bizimki 6 aylık olacak kriz geçiricem geçiremedim sakinleştiriciden 🤣şuan bir belirti yok bakıyorum da
Bbcrrr Momyofthesun aynısını bende sordum yav nereden buldun çileği Allah aşkına, beni daha ne kadar şaşırtacaksınız, size güvenmemizle miyim ben içerdeyim uyuyim dinleneyim dedim allahtan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ucansupurge Bbcrrr Uzerinden zaman gectiyse birsey olmaz dahada 😁 ama olmuyor diye de vermeye devam etmeyin cunku miktar cok onemli 1 cilekte birsey olmazken ornegin 5 cilekte alerjisi varsa anafilaksi gecirebilir. Sakin olun bilerek zarar vermek istemedi sadece bilmiyor olabilir❤ Dip not: miktarlar farazi
Bbcrrr Ucansupurge yani saat 7 gibi vermiş sanırım daha da veriyordu beni görünce panikten bıraktı kadıncağız 🤣 yani bu saate kadar bir şey çıkmadı ama bakalım 🤣🥲