Elifumay_devrilmez66 Merhaba arkadaşlar kızım 3 aylık oldu kundakli uyuma alıştı şimdi de bırakamıyorum kundaksız uyumuyo benim gibi olanlar var mı nasıl bırakabiirim kundağı
Hiilyuss Elifumay_devrilmez66 kış geldi zaten bosver devam et 😂 biz de kundaklı uyuyorduk bi anda bırakmısız habgi ara bilmiyorum simdi 3 aylıgız
atlassmoms Elifumay_devrilmez66 ben bir gün misafirliğe gittim orda uyutmak zorunda kaldım bırakış o bırakış aniden kestim😀
Senasome Elifumay_devrilmez66 3 ay kundağı bırakmak için erken bi dönem. O istemediğini zaten belli edecek kendi bırakacak kundağı. Kundakta daha güzel uykuya daliyorlar o yüzden keşke devam edebilsem diyeceğim günler gelecek ☺️ o yüzden kundağa devam en güzeli
Supermomms Elifumay_devrilmez66 kızım yedi aylık biz bıraktık ama şöyle kendi bırakmak istedi ben de ilk önce tek kolunu daha sonra diğer kolunu çıkararak bıraktım ama hala bazen gündüz uykularında emziğini çekip çıkarmasın diye yarım kundak yapıyorum ama gece uykusunda yapmıyorm
Hiilyuss Elifumay_devrilmez66 evet kendi bıraktı ellerini baglatmak istemedi sanırım. O yazın ehhamu bahur sıcagı mıdır nedir onlarda bile kundaklı uyudu deli🤣🤣