Ucansupurge mybabym23 Evet yiyebilir biraz lapa yaparsan daha rahat yutar yada yogurt ile karistirabilirsin.
hunilimomm mybabym23 yer tabi yoğurtla karıştırıp veriyorum ben yada biraz lapa gibi yapıp doktora niye sorucaz bilmiyorum tabi şuan karbonhidrat dan uzak dursun diye olabilir belki
mybabym23 balkupununannesi Ya bı tanıdığım yazmış doktora danışmadan ne diye verdin diye sinirlendim ya💆🏻♀️💆🏻♀️
Sarikuzumalp mybabym23 ashfhdjs her yediğini doktora mı soruyormuş arkadaşınız 😂 arkadaş doktorların işi de zor. Çat mesaj geliyor hocam çocuğum 7.5 aylık pilav yiyebilir mi 😂 Pilav yani 7.5 aylık olmuş yiyebilir tabiki. Bazen de bir düşünmek gerekiyor her şey de doktora sorulmaz ki. 🤷♀️
balkupununannesi mybabym23 o tanıdık dr sormadan yedirmesin bozmayın moralinizi ben de yedirmiştim :)
falconsw mybabym23 bebeğim alerjik listesinde pirinç yazıyor . Pirinçten bişe olmaz sizi gereksiz yere telaşlandırmışlar .
mybabym23 Sarikuzumalp ya anı kalsın diye ayda yılda paylaştım daha da paylaşmam😅 Üstelik onun pilavını ayrı yaptim😅
bal_cocuk 8 aylık bebeğim hemen hemen her şeyi yiyor yaparken kullandığım yağa vs dikkat ediyorum çok tuzlu baharatlı şeyler dısında yiyor yani
asrinhatasi mybabym23 ben de arkadaşınızın çocuğuna verdiniz sandımdı. Annesi benim sanane diyin geçin ya. 😏
Sarikuzumalp mybabym23 Aman kim ne derse desin boşverin. Şimdi yiyebileceği her şeyden verin. Şimdiden yemezlerse ileride seçiyorlar
Fatmanur41 Benim oğlumda 7 buçuk aylık valla herşeyden az az verşyorum ona özel yemekler lor peyniri yoğurdunu da yapıyorum ama herşeyden de yediriyorum domates bal yumurta beyazı vs hariç yarın bi gün yemek seçmesin diye
2cocuk1kopek Fatmanur41 bizim doktorumuz 2 seferdir yumurta beyazı da verebilirsin dediği için bugün omlet yapıp verdim. 7 ay 7 günlük. Köfte, balık da vermeye başla diyor ama onlara anca 8.ayda başlarım sanırım. Bal, salça, tuz vs yasak tabii.
girl_mother Yediğiniz herseyi tatsın yedirin ileride pişman olacaksınız ben ilk kizimde herseyi ona özel yaptım şimdi kızım 4bucuk yaşında herseyi seçerek yiyor yani demem o ki bu aylarda herseyi yedirin ewet tussuz acısız olmak şartıyla ben 2.kizimda öyle yaptım birincisinden dersimi aldım çünkü