Ucansupurge Tubiko95 Bende birsey sorabilir miyim ya😁 Benim saçlarım asiri kivircikti toplamda 3kere keratin yaptim. Artik yavastan kivircik saclarimi ozledim gibi. eski haline be zaman doner kendi kendine doner mi yoksa kestire kestire mi dönecek
Mercece12 Tubiko95 saçlarım aşırı birbirine dolanıyor açamıyorum ya ne önerirsiniz böyle kazık gibi oluyor
Sonbahar01 Tubiko95 merhabalar bende birşey sorabilir miyim. Benim de belimde saçlarım kabarık ve kuru. Brezilya fönu tavsiye eder misiniz. Bide bazı yerler sanırım güzel yapmıyor ilk defa yaptırmak istiyorum. Nelere dikkat etmem gerek
Ucansupurge Binnur_cam Girdim girdim girmezmiyim 🥲yarısı kıvırcık yarısı düz :D kestirdim üstelik kurutma makinesi tuttuğum an düzeliyor :D
Tubiko95 Mercece12 Kuaför malzemeleri satan dükkanlar var ordan “Mavi su” diye geçiyo eğer adı değişmediyse onu al, onla çok kolay açarsın saçlarını canısı😊
Zeynepinnannesii26 Mercece12 Totex veya Morfose mavi suyu öneririm bende, ayrıca Morfose çok güzel kokuyor 🥰
Binnur_cam Ucansupurge baya sağlam yapılmış ozaman keratin zaman lazım canım zamanla kestirdikçe düzelir anca
Binnur_cam Ucansupurge şimdi dank etti normalde tuzsuz şampuan kullanılıyor ya keratinliyken normal kullan oda bozar formunu
Duygusaljelibon_ Ucansupurge bende düz keratin yaptırmıştım 6 ay falan gidiyor dediler 6 ay bile sürmedi
Ucansupurge Binnur_cam Yandık desene 🤦🏻♀️ Geçen kestirdim boynuma kadar kuaför keratin sana yaramamış mat olmuş bir daha yapma dedi 😁
Ucansupurge Binnur_cam Bir süredir normal şampuan kullanıyorum tuzsuz şampuan kafa derine dokundu resmen ne zaman yikasam kafam kabuk kabuk oluyordu
Ucansupurge Binnur_cam Saçımın yapısına zarar verir mi peki çünkü üst kisimlar lastik gibi neden oyle oluyor anlamiyorum