hilalcebe kızlar bu güne kadar hiç bilmem bir şeye alerjim olduğunu kaşıntı yok böyle lekeler çıkmaya başladı bir haftaya yakındır böyle emziriyorum sizce ne olabilir başına gelen var mı!
aysecikm hilalcebe benim sırtımda çıkmıştı çok benzerleri doktor stresten demişti kaşıntı vs hiçbir belirtisi yoktu
Mucizelerherzaman hilalcebe bu küçüklerin dışında para büyüklüğünde madalyon gibi büyük bir tane daha varsa gül alerjisi olabilir. 1 tane de büyük olur stres kaynaklı olur dediğim gül alerjisi. Ona benzettim o da kaşınmaz
Deletedmom_79 hilalcebe bi iki gün içerisinde kaybolup gidiyorsa endişe etme ama cildin de kuru görünüyor kremle hep
-_-hUysUzvetatlikadin hilalcebe bi yakınımda aynısı oldu alerji falan sandılar ama tamamen psikolojik çıktı ama tabi sen yine bir doktora görün derim durduk yere niye çıktı yani
aysecikm hilalcebe hicbisey vermemişti kendi kendine geçmişti ama sizinkide oylemidir başka biseymidir bilemedim her yerinize yayılmış bikac güne geçmezse bence bu doktora gösterin nolur nolmaz
hilalcebe kaybolup gitse keşke diyorum ya bugün bikaç tane daha çıkmış yarına cildiyeye randevu aldım gitmeden önce size sorayım istedim ☹️
hilalcebe -_-hUysUzvetatlikadin evet garip yani bende anlamadım şuana kadar da alerjim birşeyim yoktu