Almila0101 Kızlar bebegim 5 ay 20 günlük sizler ne zaman oturtmaya basladınız? Ve bunun icin neler yaptınız önerileriniz neler
Kbckr52 Almila0101 5 aylıkken destekli oturma koltuğu almıştım ona koyuyordum 6 aylıkken desteksiz kendi oturmaya basladı
Prensesannesi32 Almila0101 5 ay 16 günlüğüz destekli şekilde oturuyoruz şuan 4.aydan itibaren kısa kısa kucakta falan oturtmaya baslamistik
fa_sena_y Almila0101 4 aylıkken kısa süreli destekli oturtmaya başladım 6 buçuk aylıkken desteksiz kendi oturdu
ly35 4-5 aylıkken sırtına yastık koyarak kısa kısa oturtmaya başladım ben. 6aylıkken tam oturabiliyordu, ek gıda için oturması gerekecek
yigitinnnannesii 4 buçuk aylıkken destekli kısa kısa oturtmaya başladım şuan 6 ay 22 günlük desteksiz oturabiliyor. Bebeğiniz oturmak istediğini belli eder zaten yatarken kafasını felan kaldırıyorsa oturmak istiyordur
Almila0101 yigitinnnannesii ben oturtuyorum hep one dogru egiliyor kafası ayagına geliyor ya da yana düşüyor ne yapmam lazım yastık koyuyorum o da işlemiyor yamuluyor cocuk😅😂
yigitinnnannesii Almila0101 ona çözüm yok maalesef kasları daha tam gelişemediği için yoruluyor annesi o yüzden yana yada öne düşüyor zamanla kendini dik tutmayı öğrenecek ☺️
SedefDoga 4 aylıkken kucağımda oturuyordum şuan 5 ay 10 günlük mama sandalyesi gibi destekle kendisi oturabiliyor
hestiaone 3,5 aylıkken oturtmaya başladık ama doktorumuz muayene sırasında kontrol edip gelişimi çok güzel yavas yavaş destekleyerek kucağında oturtmaya başla dediği için.