Kubraaybars Kızlar oğlum şu son 2 gündür uyurken 1 dakika da 1 sıçrıyor sizce bu neden olur dini açıdan bilimsel açıdan daha 1 ay 6 günlük
Elisaryhn23 Bizimkide çok sıçrıyordu şu an 4 buçuk aylık refleks o bende geçmeyecek sanmıştım ama azaldı artık kundaga sarıyordum o zamanlar sizde sarın bence sıçramasını önleyecektir
Kubraaybars Elisaryhn23 ağustosta doğunca hiç kundak yapmamıştım şimdi bile kıyafetlere zor alıştı bir defa kundak yaptım ortalığı yıktı kıyamadım normalde geceleri yüz üstü uyuyor zaten ama gündüz bari sırt üstü yatsın diyorum onda da sıçrıyor
Elisaryhn23 Kubraaybars bende hiç kıyamıyordum ama emin olun sıçraması onun için daha kötü geceleride çok yüz üstü uyutmayın bence bi yerde okumuştum bebekler yeni doğduklarında kendilerini öyle anne karnında gibi hissedip nefes almayı unutabiliyorlarmış bunu okuduktan sonra kontrollü yüz üstü uyuttum bende
Kubraaybars Elisaryhn23 yok yok kontrolüm altın da ya babası uyumuyor ya ben sırt üstü yada yan uyumuyor asla 15 dakika da kalkıyor ama yüz üstü olduğunda 2-3 saat uyuyor en azından