AslaninAslanAnnesi20_02 10 gün sonra 7 aylık olacak bebeğim. Pekmez vermek istiyorum verelebilir miyim ?
Sulebaydir AslaninAslanAnnesi20_02 ek gıdaya geçildiği zaman yavaş yavaş verilmeli. Erken ergenlik yapar vermeyin sakın diyenler birazdan gelir 😀😀
Ocakalti AslaninAslanAnnesi20_02 7.ayda kahvaltı öğünü ile birlikte pekmez de veriliyor. Kahvaltıdan kastım peynir, yumurta sarısı gibi
mesepalamudu16 meyrakalpben benim kızım 4 aylıkken ben pekmez verdim ek gidaya biraz erken başladık formül mama icmedgii için irmik maması yapıyorum içine pekmezle şeftali püresi koyuyorum sıkıntı olmadı şuan 5 ay 3 günlük
AslaninAslanAnnesi20_02 Sulebaydir birisi de akciğerine zarar verir gibi bir şey dedi. Dedim acaba zararlı mi erken vermek. Ama zaten minik minik vereceğim. Doğal buldum bulmuşken de bebeğim faydalansın istedim.
livanurvealpinannesi61 Sulebaydir instagram da uzman çocuk doktoru var güncel anne pekmezler erken ergenliğe sebep olmaz diyor
Sulebaydir AslaninAslanAnnesi20_02 ben 3 aylik iken alerjik mamayi tatlandırsin diye veriyordum hala veriyorum kaymak ile birleştiriyorum 3 yaşına girecek
yavuzkoo Benimkide 6 buçuk aylık oldu alerjik bir bebek 😒 yumurta alerjisi var bende yemiyorum emiyor diye ek gıda tadımlarından anladığım kadarıyla havuca da alerjisi var bende pekmezi yoğurtla birlikte verebilirmiyim acaba diye düşünüyordum
Barlasinannesiiii yavuzkoo yoğurt ile birlikte verildiğinde ikisinin de faydası nötrleniyor diye biliyorum