Sasah1441 Merhaba kızlar elinde trendyol ve hepsiburada indirim kodu olupta kullanmayan var mı?? Pek umudum yok ama 😁
Deletedmom137 Sasah1441 Bende trendyolda bir markanın erkek giyim ve ayakkabısında 100 tl indirim kodum var.ama alt limit 500den başlıyor.
Tospagam Sasah1441 maalesef ayakkabı ve zigavus şampuan da var kuponum işe yarar bişide vermezler zaten
Sasah1441 Tospagam 🙈🤣🤣 valla doğru söylüyorsun bi mega20 vardı 20 TL düşüyordu onu bile iptal etmişler 😏 hayırlısı olsun bakalım tesekkür ederim ilginiz için ❤️❤️
Sasah1441 Bu arada gittigidiyorda çoğu bebek ürünleri indirimde ve ücretsiz kargo var ihtiyacı olan varsa bi bakın derim Havvank Deletedmom137 Tospagam Pnarr_
Sasah1441 Pnarr_ doğru trendyol da öyle bişi olmuştu daha önce hepsiburada yı bilmiyorum da 😏 ebebek'ten de indirim geldi 1000 TL ye 100 TL şaka gibiler
Sasah1441 Deletedmom137 tesekkür ederim canım elektronik te kullanmak için lazımdı ama onda da zaten fiyatı değişiyormuş 😏
Sasah1441 Havvank aa onlar size özel o zaman sadece sen kullanabiliyorsun 🤷♀️ nasip tesekkür ederim ilginiz için yinede ❤️❤️