Deletedmom_100 11 aylık bebeğim çorbada nane olunca yemiyor bakıyorum hepsinde çoğu çorbanın nane var bebek çorbalarını zaten yemiyor kendi içtiklerimizden yapıyorum onlardada hep baharat var pul biberden birşey olurmu? Nane katmasam ne olurki ?
Mervetnl Deletedmom_100 Nane katmasam ne olurki ? Çocuğunuz yemeğini yer 😌 Besin değeri ekstra yüksek bişi değil.
alonee Deletedmom_100 baharat atmadan önce çorbadan ayırın biraz öyle verin tabiki pulbiberli vermeyin acı sonuçta
Aslananne1 Deletedmom_100 nane olmasa da olur yani sart değil öyle aman aman bi besin değeri de yok corbaniza nane katmadan ayırın bebeğinize içsin
alonee Deletedmom_100 ben bebeğim için en son baharat atıyorum ona ayırıyorum. Bi fark olmuyor çorbanın tadında
Deletedmom_100 Aslananne1 pul biberi nasıl ayırıcam ki hepsini çorbayı hazırlarken koyuyorlar örnek ezogelin
Aslananne1 Deletedmom_100 siz yemeğinizi yaparken koymayın bir kere de pulbibersiz ye Bn acıyı çok sevmeme rağmen hiç bir yemegimi acisiz yapmazdım ama bebegim ek gıdaya geçtiğinden beri 1 yıldır acisiz baharatsiz yapıyorum o yesin yeterli biz önemli değiliz
Melekhnm Deletedmom_100 dert ettiğiniz şeye bakın oğlum yesin de warsın içinde et de olmasın😂😂😂siz düşünün beni yani
Deletedmom_100 Melekhnm gülüm yese benimkide yemiyor ki yaptığım çorbalar birşeye yaramıyor :( dolapta mercimek çorbam var öğürüyor çocuk tadı gayet iyi nane kattım diye ağzına sürmüyor naneden şüpheleniyorum ama belki oda değildir
Mnli Deletedmom_100 hiç bir baharatı koymak zorunda değilsiniz ki koymayın ben kendi çorbalarımıza da pul biber nane koymuyorum baharat dokunuyor midemize
sadekahve_bitter Deletedmom_100 olur tabi kimyon karabiber kekik bi sürü baharat sevmiyorsa zorlamanın baharatında artısı yok ki besin değeri yüksek yedirin diyemeyiz ki