Helen4444 Ya arkadaşlar moderatörler bu reklam nedir sürekli ? . bi başlık okuyorum 10 kere reklam giriyor. Valla foruma girmek istemiyorum bu yüzden. Bi çare bulun lütfen
kahvekokusu- Helen4444 ay valla gerçekten çocuğu uyuturken buraya bi gireyim diyorum hop bi reklam bir sürü ses
[silindi] Helen4444 bendede sürekli tam bişey okurken veya yazarken reklam giriyor bende artık girmek istemiyorum valla
kasimonbes Helen4444 Reklamlar Google tarafından otomatik olarak oynatılmaktadr. Biz müdahele edemiyoruz annemiz. VIP üyelikle ilgili bazı çalışmalara başlandı. Moderasyon olarak reklam şikayetlerinin her bir maili iletiliyor. Başlık olarak açtığınızda mevcutta bir sorun varsa askıda kalıyor olacak. Bu nedenle yazılım ekibine iletmek için mail atmanız isteniyor. biz@mutluanneleriz.com Uygulamayı arka plana atıp tekrar Forum’a girilmesi halinde reklam ayarlarının sıfırlandığını ve yeniden başlatıldığını da belirtmek isterim. Çok rahatsız edici bir boyuttaysa(10 dakika altında gösterim) ve 1 günden fazla bu sorunu yaşıyorsanız verileri sıfırlayarak giriş yapmayı deneyebilirsiniz. İyi forumlar 💜