Cicegimbalim Tecrübeli anneler oğlum 2 ay 20 günlük yatırdığım zaman kendini kaldırıyor sürekli oturmak istiyor destekli oturtmak için çok mu erken bu hareketi normal mi sırt üstü yattığında kendini kaldırıyor hep
Sldalpy Cicegimbalim çok erken daha kendini Siz, size doğru çekmeden kaldırması imkansız 6 aya kadar bebekler oturutulamaz Efenim
Durdaneceylin Cicegimbalim çok çok erken cnm drlar bile 6 aydan önce oturtmayın diyorlar onların daha kemik yapıları tam gelişmedi
G-K Cicegimbalim normal benim oğlumda aşırı hareketli emerken bile eli ayağı durmuyor yatmayı hiç sevmiyor kucağımda yatarken kafasını kaldırıp kalkmaya çalışıyor elinden tutsam kalkacak sanki
Deletedmom55 Cicegimbalim ama ne güzel demekki erkenden yapıcak herşeyi benimki daha yeni yeni başladı kafayı kaldırmaya maşallah kuzuya 🧿
G-K Cicegimbalim maşallah nazar değmesin hiç uzanıp dinlenmeyi sevmiyor sürekli gezdir konuş ilgilen diyor salıncağa koyuyorum kahvaltımı zor yapıyorum öyle bi ağlıyor ki kızarıyor kucağıma almam ile susması bir oluyor bende hafif eğimli kucağıma oturtuyorum
1mom1baby Cicegimbalim ben oturtuyodum size yapın diyemem ama benim kızımda öyleydi sadece oturunca rahat ediyodu kucağımda ana kucağında koltukta yastıkla destekli oturtuyodum kısa kısa doktorda nasıl rahatsa öyle yap demişti
ertus26 Cicegimbalim benim oğlumda öyleydi suan 6 aylık oldu ama hep ayından 2 ay önde yaptığı hareketler ve gelişimi sorun degil bu ama oturtma tam olarak, biraz yorucu oluyorlar hiç yatmayı sevmiyordu belim büküldü az kaldı sabır
Cicegimbalim ertus26 benimkinde yatmayı sevmiyor oyun halısı aldım sırt üstü yatmıyor kalkmaya çalışıyor 🤦🏻♀️