Roro37 Bebeğim için probiyotik başlayacağım da çok fazla seçenek var doktorum bunu tavsiye etti kullanıp memnun olan var mı?
beyzacmvrc Roro37 kullanıyorum şu anda çok memnunum kakasını yapamıyordu8 gün sürüyordu bazen Şimdi her gün yapıyor
Kubracigimm Roro37 biz yenidoğan döneminden bu yana her gün kullanıyoruz üç aylık olduk hala da veriyorum. Çok memnunuz.
Roro37 beyzacmvrc benim bebeğim de 27 günlük kakasını nerdeyse 5 6 günde bir yapıyor bizde de işe yarar umarım çok teşekkür ederim 🙏🏻 yanında ek olarak gaz damlası kullanıyor musunuz acaba?
Roro37 Kubracigimm bebeğim 27 günlük biz de alıp başlayacağız sanırım kullananlar memnun kalmış inşallah bizde de faydalı olur çünkü kakasını yapmadı en son 7 günü buldu
annedemir Roro37 ayrıca sadece anne sütü alan bebekte 10 güne kadar kaka yapmaması normal bizzat yaşadık
Kubracigimm Roro37 biz onunla beraber nurse harveys colex kullanıyoruz çok rahat ediyor. Hatta forbiome nin d vitaminli olanı var. Ekstra d vitamini vermiyorum onu veriyorum.
annedemir Roro37 bu arada 6 ay gaz problemi çektik ancak memleketteki doktorumuza gidememiştik ve sindirim sistemi problemleri devam ediyordu hala, buna başladığımız gibi kesildi
Mervetnl Roro37 araştırmadım, ama eczane de doktorumuzda güvenerek verdi bir çok çeşit var ama bu iyidir dedi eczacı alırken 😌
Roro37 annedemir 10 güne kadar normal evet ama çok kıvranıyor yavrum belli sıkıntısı olduğu inşallah probiyotikle çözeriz