Dilaraegg Anneler tecrübelerinize ihtiyacım var ilk bebeğim ve panik oldum ilk defa yeşil kaka yaptı 3 aylık sadece anne sütü alıyor normal mi? Yemyeşil değil yine sarı ama arada yeşiller var?
Esraerdemserin Dilaraegg anne sütünü içerken sadece ön sütü alıyor yağlı kısma gelemiyor olabilir. Bir göğsü tamamen boşalmadan diğer göğse almayın düzelecektir
Gizzzzz-giz Dilaraegg doktora sormuştum korkup normal demişti şimdi süüm gitti mama ile besliyorum tamamen yeşil
Sesimgeliyomuuu Dilaraegg bizde geyreği batmis derler bebegi yuz ustu yatirip elleri ve ayaklari capraz yap geyregini oturt canim duzeliyor onlar benim kiziminda 2 aylik cok batiyor boyle yapiyorum geciyo oturma pozisyonunda cok tutmayin ayaklarini bastirmagin daha cok kucukler 🥺
Esraerdemserin Dilaraegg etraf hep kötü konuşuyor iyi konuşan yok maalesef. Siz korkmayın. Her gün sarımsağı doğrayın bir kaç damla limon ve bir kaşık bal ile karıştırıp yutun. Hem sizin hem çocuğunuzun bağışıklığını destekler Allah’ın izni ile hasta olmaz. Rabbim korusun meleklerimizi
UykuyaHasret_ Bizde de aynı sorun var sürekli olmuyor nadir doktorumuz takip et dedi sadece sebebini bizde bilmiyoruz
bir111anne Dilaraegg demir damlasından olabilir mi benim kızım da 3 aylık Arada yeşil oluyor. Ama alerjiden de şüpheleniyoruz test yaptık
Dilaraegg bir111anne demir damlası kullanmıyorum ben. D vitamini, relactaz ve biogaia kullanıyorum. Bunlardan biri yapabilir mi acaba