1Meftuunee Selamlar aranızda yeniyim 19 yaşındayım😊,bebeğim 4 ay 21 günlük şimdilerde ek gıda öncesi araştırma içerisindeyim.miniklerinize ilk ek gıda olarak neler verdiniz neler yaptınız
Ozgenizz 1Meftuunee ilk kabakla başlamıştım doktorumuz ilk sebzeleri sonra meyveleri dene demişti ilk meyveleri denersen sebzeleri sevmez yemez demişti bende öyle yaptım 😇
1Meftuunee Ozgenizz Ozgenizz evet bende buna uyarak yapacaktım sebze ile başlamayı düşünüyordum peki nasıl yaptınız anlatır mısınız benim de uygulayabilmem açısından teşekkür ederim sağolun 😊
Ozgenizz 1Meftuunee kabağı haşlayıp ezip püre halinde yedirdim 3 gün kuralına uyarak buharda da pişirebilirsiniz kabakta sorun yaşamadıydım 4.günü havuç haşlamıştım kabakla birlikte yedirmiştim böyle böyle arttıra arttıra gittim
88472 Ilk havuçla başlamıştık. Havucu haşlayıp, tamamen püre haline getirip yedirmistim. Çok güzel yedi, sonrasında da hep taneli yedi. Tek püre olarak yediği oydu😊
Nisa0407 88472 taneliden kastınız nasıl yani bende başlayacağım yardımcı olabilir misiniz içine zeytinyağı koyuyor musunuz
88472 Nisa0407 mesela kabak deneyeceksek minik minik küp şeklinde doğrayıp pişirdim. O şekilde yedirdim. Pilav patates onları da ezmeden yedirdim.
1Meftuunee Linabuse1002 hmm guzem bir başlangıç teşekkür ederiz ev yoğurdu muydu acaba yoksa market mi
1Meftuunee 88472 nasıl yani pilav altı aylıkken falan mi verdiniz verilir mi ki 😊kusura bakmayın öğrenmeye çalışıyorum
Linabuse1002 1Meftuunee evet ev yoğurdu ☺️Bazende keçi sütü yoğurdu yapıyorum ona kecı sutu anne sütüne en yakın süttür onla yapıorum buldukça