Busr91 Kozlar yardım edin lütfen ikiz bebeklerim var gece nerdeyse 40-45 dk da bir uyanıyorlar 11 aylıklar bunu yaşayan var mı gündüz dikkat de ediyorum uyku saatlerine ama neden olur nasıl geçer lütfen bi akıl verin delircem
Paramedik16 Busr91 üstte kalsın canım benimde ikizlerim var 8 aylık akşam 8 sabah 7.5 aralıksız uyurlar 4 aydır böyle şükür gündüz uykularını azalmayı dene
Sedsedsed Busr91 emziriyorsanız rüya öğünü yapın işe yarıyor. Birde her 40-45 dk ise bir bes dk öncesi hafif dürtün birkaç gün üstüste yapınca uzatıyorlar uykuyu,döngü tamamlanıyor. Bu arada 40 lı haftalarda bir atak var ona da denk gelmiş olabilirsiniz gecicidir mutlaka.
Srzry Busr91 muhakkak disari çıkarıyorum ben yardımı oluyor. Gece uyanmalarda emip uyuyorlar gün içinde ama en az 2-3 saat dışardalar bazen dışarda uyurlar filan ama açık hava etkili bizde
Saniyegeyik Busr91 ben 3 4 aydır bunu yaşıyorum 11 aylık olduk ve çok zorlaniyorum bu gece uyanmalarindan. Biri dış çıkarıyor üst üste diğerinde diş yok ama neden ağlıyor sürekli uykusu bölünüyor anlamıyorum. Hangi ikiz postunu okusam herkes ayni dertten muzdarip. Belli ki bu aylarda tüm ikizler böyle Allah güç kuvvet versin hepimize
Busr91 İnşallah Paramedik16 masallah Allahım bozmasın inşallah herhangi bir şey mi yaptınz peki kendilgnden mi oluştu düzen oluştu
prensesikizler Paramedik16 günde kaç defa uyku yapıyorsunuz. Benimde ikizlerim var gece 12 gibi mama veriyorum bazen 7 ye kadar uyuyorlar bazende 4 buçuk gibi uyaniyorlar mama içip geri uyuyorlar.
Saniyegeyik Paramedik16 maşallah Allah nazardan korusun umarım biz de en kısa zamanda bu deliksiz uykuyu görürüz
Busr91 Sedsedsed öyle mi hiç atak olarak düşünmemiştim yani olaydabilir inşallah öyledir çok aşırı zorlanıyorum dün gece 8 kere uyandım toplamda ve aşırı gergin oluyorum böyle olunca
Paramedik16 prensesikizler gün içinde 3 kez uyuyorlar yarım saat şeklinde akşam 7 buçuk en geç 8 gibi uyurlar gece 12 buçukta uyurlarken mama veriyorum sonra sabah 7 gibi kalkıyorlar
Miniktirtillarimm Bizde 10. Ayimiza girdiğimizde uyku problemi yaşadık sanirim atak haftası daha düzelmedi ne zaman düzelir Bi fikrim yok ama düzelmesini temenni ediyorum 🥲