94busra94 İyi geceler anneler🌺 hanimlar benim sorunum su; Esim bu gun bimden karpuz almis fisini almis bende onemsemeden attim cope copude kapiya cikardim🤦🏼♀️ karpuzu kestim curuk cikti acaba fis olmadan bim degisim yapar mi
OptimusPrime 94busra94 Hiç karpuz iade etmedim. Ama üzerinde kg etiketi bile ait var mı? Bir ihtimal oradan olur ama kesilince alacaklarını sanmıyorum pek.
Asyaveannesi04 94busra94 fiş olsa alırlardı, bende aldım içi bildiğin kabak dıştan güzel kokulu olan karpuz götürdüm utanmadan bunu bir de müşteriye satıyorsunuz dedim hemen para iadesi yaptılar ki 70 tl verdim o karpuza
oglumubeklerken Asyaveannesi04 utanmadan bunu bir de müşteriye satıyorsunuz Neden utansınlar, kasiyerler karpuzun içine girip geri mi çıkıyorlar Allah aşkına ya 😅😅
oglumubeklerken 94busra94 Allah aşkına bimde ki kaisyerler karpuzun içinde mi? Ne bilsinler içi çürük mu çıkacak güzel mi çıkacak? Onların ne suçu var? 6 sene markette çalışmış biri olarak karpuz iade getiren müşteri en nefret ettiğim müşteri tipidir ve tüm çalışanlar da aynı duyguyu beslerler kusura bakmayın ama karpuzu çürük çıktı diye geri getirmek saçmalıktır.
94busra94 oglumubeklerken ben bursa kasiyere hakaret mi ettim yada maasindan mi kesilsin dedim sadece sordum bimin sahibinin esimisiniz?
Asyaveannesi04 oglumubeklerken kasiyere gidip demedim ki zaten😅 mağaza müdürüne ayıplı ürün, çürümüş ürün içi olmamış ürünü satmaya utanmıyor musunuz dedim oda haklısınız efendim kusura bakmayın dedi 😂
oglumubeklerken 94busra94 hak savunmak için bimin sahibinin eşi olmam mı gerekiyor, siz sadece eşinizin hakkını mi savunuyorsunuz
Esraerdemserin 94busra94 fiş olmadan değişim yapmıyor. Fiş olsaydı yaparlardi. ben gecen gpzumle sahit oldum karpuzun yarisi yoktu ama iade aldilar