iremd iyi geceler herkese bebeğim 7 aylık artık kücük anne yanı besiğine sığmıyo kendinş atuyor park beşik almayı düşünüyorum yatak dahil max 3 bin bütçem var ne önerirsiniz
Gizzzzz-giz iremd bence ikinci el uygulamalara bakın ordan beşiği alıp bütçeye uygun e bebek te park beşik yatakları var ondan alabilirsiniz ve ya yatağı da ikinci el alırsınız
Hlybkrtzcn iremd elele madre benimki. sitesinden aldım 2 aydır kullanıyorum yatağı da hediye geliyor kendi internet sitesinden aldığınızda. Ben alırken 2300 dü fiyatı değişti mi bilmiyorum
Kubraaybars iremd elele ben hiç küçük beşik almadım 1 ay 6 günlük oğlum elele park beşikte yatıyor sallaması falan gayet iyi ve fiyatı uygun
Kzmoglum @“iremd”#p27582541maccon aldım.ben yatağı ile birlikte ve 1660 3 aydır kullanıyorum bir sorun yaşamadım instgram hesapları da var burada mağazadan almistim
kxbxx iremd biz huggy napp 8 in 1 aldık bir senedir kullanıyorum memnunum yoyko 8in 1 park yatak muadili olarak almıştım birebir aynı özellikteler. Sizde isterseniz bakabilirsiniz
benoyleuygungordum_ iremd elele donna kullanıyorum içerisine yataş twiny aldım ikisi 2600 e denk geldi
Minigim38 iremd trendyolda şuan indirimde 1500 2000 tl ye de var hemde yatağı ile birlikte bende aldım