Asumanttt Merhaba anneler 2 ay 20 günlük bebeğim var. Son 3 haftadır aşırı bir saç dökülmem başladı hamileliğimde hiç olmamıştı. Saç dökülmesini önleyecek şampuan veya bir ürün önerisinde bulunacak var mı acaba içeriği emziren annelere uygun olmalı ❣️
bakkalemzigi Asumanttt dahiliye gidip test yaptırdım b12 eksikmiş takviye aldım şimdi dökülmesi azaldı baya
-yavrukus- Asumanttt benimde aşırı derecede saçım dökülüyordu Farmasi sarımsaklı şampuanı var ben ondan kullandım iyi geldi ama iyice durulamanız lazım yoksa kepek oluyor hep
Ucansupurge Asumanttt 6.aya kadar olan dökülmeler normal. İstediğiniz sampuani, bakim kremini veya yagi kullanin elbelt dökülecek. Bir kan testi yaptirin D vitamini, demir ve b12 eksikligi dokulmeyi arttiriyor.
bakkalemzigi Asumanttt sağlık ocağı doktoruma söyledim saç dökülmem ve yorgunluk var diye vitaminlere bakmıyoruz testler de dahiliye git dedi bende öyle yaptım
Asumanttt bakkalemzigi dahiliyeden de randevu bulmak çok zor ya tüh keşke sağlık ocağından bakılsaymış.
Asumanttt Ucansupurge acayip dökülüyor ama avuç avuç. Eskiden sadece duş sonrası bu kadar dökülürdü şimdi her gün böyle. Demir kullanıyorum zaten ama gerekirse diğerlerini de kullanırım
ilkaay0 Ucansupurge doğum yapalı 4 ay oldu hala dökülüyor 🤦🏻♀️ Kan testi yaptırsam demir b12 vs her şey normal. Eczaneden dökülme karşıtı dercos şampuan aldım ama hala tutam tutam dökülüyor 🥹 Kızlaaaar aranızda çözümünü bulan yok muuu? Hamileler için takviyeler oluyormuş acaba onlardan alsak fayda eder mi
Ucansupurge Asumanttt üzülme 6.aydan sonra yenileri çıkıyor 😊 Hamilelikte cikan saclar dökülüyor diye düşünebilirsin hormonlar duzene giriyor
Ucansupurge ilkaay0 Hormonal olduğu icin yapabilecek birsey yok canım 6 aya kadar dökülüyor sonra yenileri çıkıyor 😊🌸